Ο συνωστισμός στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, οι επόμενες μεταγραφές και οι αποδεσμεύσεις

Ο ΑΠΟΕΛ προκάλεσε τις μεγαλύτερες εντυπώσεις με τις μεταγραφές που έκανε μέχρι στιγμής στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αφού ήδη απέκτησε τους Γκιόργκι Κβιλιτάια, Τορνίκε Οκριασβίλι και Ανδρέα Καρώ, με τους φίλους της ομάδας να είναι ενθουσιασμένοι από τη νέα ομάδα που κτίζεται στον Αρχάγγελο.

Οι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων, αναμένουν με αγωνία τα επόμενα μηνύματα στα κινητά τους, για την απόκτηση κι άλλων ποδοσφαιριστών, με το όνομα του Δημήτρη Θεοδώρου, να μοιάζει τη δεδομένη στιγμή το πιο ορατό σενάριο.

Την ίδια ώρα όμως, πολλοί θα ανέμεναν ότι οι αποχωρήσεις από τον Αρχάγγελο θα ήταν περισσότερες μέχρι σήμερα, εντούτοις τα μόνα διαζύγια που ανακοινώθηκαν ήταν αυτό με τον Μπεν Σαχάρ, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του.  Από τον Αρχάγγελο αποχώρησε επίσης και ο Ανουάρ Τουχαμί, του οποίου ο δανεισμός από τη Βαγιαδολίδ ολοκληρώθηκε.

Μετά τις προσθήκες των δύο Γεωργιανών, ο ΑΠΟΕΛ έχει 18 ξένους και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του, από τους δεκαπέντε που δικαιούται και είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν κι άλλοι από το έμψυχο δυναμικό.

Για παράδειγμα, ο Άντχε Νούχιου δεδομένα δεν συνεχίζει, όπως επίσης και ο Μιγκελ Σίλβα, αλλά και ο Άρτουρ Ζορζ. Παράλληλα, μετέωρο είναι το μέλλον πολλών ποδοσφαιριστών, όπως είναι οι Κάρλος Ντίας, Μπρούνο Σάντος, Εμίλιο Ενσούε, Τζακ Μπερν και Ντιμερσί Εντογκαλά.

Θεωρείται δεδομένο ότι από τον ΑΠΟΕΛ θα αποχωρήσουν κάποιοι ή ίσως και όλοι από τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές, ωστόσο για να γίνει αυτό πρέπει να τα συμβόλαιά τους να λυθούν κοινή συναινέση ή να λάβουν αποζημιώσεις.

Προφανώς, είναι γι’ αυτό το λόγο που καθυστερούν οι ανακοινώσεις αποδέσμευσης, κάτι που αναμένεται να συμβεί όταν επέλθουν οι συμφωνίες. Τα συμβόλαια κάποιων πάντως, είναι μεγάλα αγκάθια για τον ΑΠΟΕΛ.

Την ίδια ώρα, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης συνεχίζει το σαφάρι του, τόσο στην κυπριακή αγορά, όσο και στο εξωτερικό, για να εντοπίσει τους μεταγραφικούς στόχους. Στο κάδρο υπάρχει πάντοτε το όνομα του Μουρτάζ Νταουσβίλι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση και για να αποκτηθεί πρέπει οι γαλαζοκίτρινοι να καταβάλουν χρήματα στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Η ομάδα της Λευκωσίας κοιτάζει επίσης και για άλλους ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή, αλλά και στη θέση του τερματοφύλακα, που επίσης χρειάζεται ενίσχυση.

Στο μεταξύ, δημοσίευμα από την Πολωνία, θέλει τον Χρήστο Γουίλερ να μετακομίζει στην Λεχ Πόζναν, ωστόσο αν κάτι τέτοιο θα συμβεί, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: