Συναγερμός έχει σημάνει στο Βρετανικό Κοινοβούλιο.
Ένα ύποπτο πακέτο προκάλεσε συναγερμό στο Ουέστμινστερ σήμερα, αλλά δεν υπάρχει καμιά πληροφορία περί αδιαθεσίας ή τραυματισμού οποιουδήποτε μετά την παραλαβή του, σύμφωνα με την αστυνομία.
Ένας εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας ανέφερε ότι το ύποπτο πακέτο παρελήφθη στη Βουλή περί τις 12:30 τοπική ώρα (14:30 ώρα Κύπρου) και εξετάζεται.
Δημοσιογράφος της εφημερίδας The Times έγραψε στο Twitter ότι μια επιστολή προς ένα μέλος της άνω βουλής —της Βουλής των Λόρδων— εξετάζεται από την αστυνομία καθώς μέσα στον φάκελο βρέθηκε λευκή σκόνη.
«Είμαστε στη διαδικασία της εξέτασης του περιεχομένου του πακέτου», ανέφεραν εκπρόσωποι της αστυνομίας και της Βουλής των Λόρδων στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Εκπρόσωπος της Βουλής των Λόρδων ανέφερε ότι διεξάγεται έρευνα για ένα πιθανό περιστατικό ασφαλείας, αλλά δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Οι είσοδοι του βρετανικού κοινοβουλίου φαίνονταν να είναι ανοικτές όπως συνήθως και δεν ήταν ορατή η αύξηση της παρουσίας της αστυνομίας.
Lockdown over #chemicalincident
— Tom McTague (@TomMcTague) 7 Ιουλίου 2016
Multiple areas of Parliament locked down. All traced back to one envelope #chemicalincident
— Tom McTague (@TomMcTague) 7 Ιουλίου 2016
'Chemical incident' at UK Parliament triggers police lockdown - Lords been locked out on terrace https://t.co/Vsa30SrFid #UK #Parliament
— ✨JanSundberg✨ (@jclayhills) 7 Ιουλίου 2016
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ











