Με το βλέμμα στους... μικρούς ο Πουρσαϊτίδης-«Βλέπω κάτι σε αυτούς»

Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του αναφέρθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Δόξα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου, ο Ελλαδίτης τεχνικός δήλωσε ότι θέλει να δώσει ευκαιρίες στους νέους και είπε ότι όσοι δείξουν ότι μπορούν θα είναι και του χρόνου στο ρόστερ.

«Είχαμε να αντιμετωπίσιμε μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς όπως και οι προηγούμενες. Αν εξαιρέσουμε Πάφο και Καρμιώτισσα, οι υπόλοιπες καίγονται για βαθμούς. Εμείς θέλαμε να το κερδίσουμε όπως και όλα τα παιχνίδια. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρείς στους μικρούς, γιατί βλέπω κάτι σε αυτούς και γιατί όπως ήρθαν τα πράγματα, νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία για αυτούς. Θα συνεχίσουν να παίρνουν ευκαιρείς και όσοι δείξουν ότι μπορούν θα είναι μαζί μας και τη νέα χρονιά».

Αναφερόμενο στον νεαρό ποδοσφαιριστή, Σταύρο Γεωργίου ο Ελλαδίτης τεχνικός είπε ότι «ήταν αναγκαστική η αλλαγή, αλλά όταν πέρασε μέσα μας έδωσε ποιότητα. Έχει πολλά να δώσει, σκληρή δουλειά. Αναγκαστική ήταν και η αλλαγή του Ζαχίντ, έχει κάποιο πρόβλημα στον αστράγαλο».