Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΑΠΟΕΛ ο Τάμαρι

Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΑΠΟΕΛ, άφησε ο Μούσα Αλ Τάμαρι, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Jordan Sports Channel.

Ο Ιορδανός εξτρέμ μίλησε επίσης και για την εμπειρία του στη Λεουβέν, ενώ ανέφερε πως προτού αποχωρήσει από το νησί μας, ο σύλλογος της Λευκωσίας είχε απορρίψει αρκετές προτάσεις.

«Η εμπειρία μου με τον ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετική. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους οπαδούς εκεί. Νομίζω ότι μια μέρα θα επιστρέψω στο σύλλογο. Η διοίκηση ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιο μου για δύο επιπλέον σεζόν, οπότε απέρριψαν αρκετές προτάσεις που ήρθαν για εμένα, προτού πάω στο Βέλγιο. Στον ΑΠΟΕΛ πρότεινα τον Ομάρ Χάνι».

Για την εμπειρία του στο Βέλγιο, ο πρώην εξτρέμ των γαλαζοκιτρίνων είπε ότι «ο κόσμος του επαγγελματισμού είναι εντελώς διαφορετικός από αυτό που βλέπουμε στα τοπικά μας γήπεδα. Ένας παίκτης στο Βέλγιο ξοδεύει 7 ώρες στο σύλλογο: πάει προπόνηση, μετά ξεκουράζεται, τρώει και επιστρέφει για απογευματινή προπόνηση».

Τέλος, ο Ιορδανός άσος είπε ότι «έχω πολλά να προσφέρω ακόμα και φιλοδοξώ να γίνω επαγγελματίας στην La Liga ή στο γερμανικό πρωτάθλημα».