Πόζαρε με το τρόπαιο ο Χριστοφόρου-Η ανάρτησή του για τον… βομβαρδισμό

Απόλυτα χαρούμενος από την κατάκτηση του Κυπέλλου, είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε, «άντε αφού ήρθε το πολυπόθητο, άκουσα τις συμβουλές των πολλών πως δε γίνεται ένας διευθυντής επικοινωνίας να μην έχει insta. Είπα στον εαυτό μου πως αν το πάρουμε θα ποστάρω μια φώτο εδώ με το τρόπαιο ως η πρώτη μου και να τα μας! Μια σπουδαία στιγμή για το σύλλογο η κατάκτηση του κυπέλλου αυτού και τις ευεργετικές της συνέπειες θα τις καταλάβουμε όλοι στην πορεία».

Σημειώνει ότι, «τώρα πάμε για νέους στόχους εντός κι εκτός συνόρων. Ευχαριστώ τον κάθε Ανορθωσιάτη που έδωσε νόημα στο #ολοιμαζι που επιλέξαμε ως hashtag του τελικού από την ημέρα που μάθαμε πως θα έχει κόσμο. Μας βομβαρδίσατε στα social media με το πόσο το θέλατε, εσείς κι εμείς ξέρουμε τι λέγαμε μεταξύ μας και όλη η Κύπρος πλέον έμαθε τι έγινε. Με σεβασμό και τιμή, Δημήτρης Χριστοφόρου, Υπεύθυνος επικοινωνίας Ανόρθωσης Αμμοχώστου».

Στο υστερόγραφό του, έγραψε πως, «όλοι στην ομάδα με πιέζετε και για ένα άλλο πράγμα που πρέπει να βελτιωθεί αλλά δώστε μου λίγο χρόνο ένα-ένα».