«Θέλω να ξέρω και εγώ τους στόχους της ομάδας, δεν είναι μόνο θέμα συμβολαίου»

Για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου, μίλησε ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αναφέρθηκε και στο συμβόλαιό του. 

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Αnt1, είπε αρχικά ότι «είμαι λίγο κουρασμένος από τους πανηγυρισμούς, από την αγωνία που είχαμε. Ευτυχώς όλα κύλησαν θετικά, κερδίσαμε και κατακτήσαμε το κύπελλο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός με ένα πάρα πολύ καλό προπονητή. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, όμως σκοράραμε δύο φορές και τα καταφέραμε.

Πιστεύω ότι ήταν ένας πολύ καλός τελικός. Συνήθως σε τελικούς δεν γίνεται καλό παιχνίδι, αλλά χθες είχαν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες. Νομίζω μας άξιζε ο τίτλος, αυτό που μετράει είναι ότι κερδίσαμε το κύπελλο. Το θέλαμε πολύ όλοι για τον κόσμο γιατί εγώ που έζησα τόσα πολλά με αυτή την ομάδα δεν είχα ξαναδεί τόση υποστήριξη πριν από ένα αγώνα. Ήρθα στο ξενοδοχείο και μας βοήθησαν, αυτό είπα και στους παίκτες στα αποδυτήρια».

Για το αν ήταν μια δικαίωση για τον ίδιο η κατάκτηση του κυπέλλου, είπε πως, «εγώ δεν έχω ανάγκη από δικαίωση. Αυτός που δεν θέλει να καταλάβει ας μην καταλάβει. Πέτυχα αρκετά πράγματα ως προπονητής και με την Ανόρθωση και στις άλλες ομάδες που δούλεψα. Δυστυχώς πέρσι με όσα έγιναν δεν μας επιτράπηκε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Φέτος στο πρωτάθλημα δεν μας βγήκαν τα παιχνίδια, ήμασταν και άτυχοι πιστεύω. Κατακτήσαμε το κύπελλο και αυτό έχει σημασία».

Σε σχέση με το συμβόλαιό του, ξεκαθάρισε ότι, «αυτές τις μέρες θα κάτσουμε να συζητήσουμε πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο θέμα δικό μου. Θέλω να ξέρω και εγώ τους στόχους της ομάδας. Δεν είναι μόνο το θέμα του συμβολαίου μου. Μιλήσαμε πολλές φορές με τη διοίκηση μέχρι τώρα. Εμένα με ενδιαφέρει η Ανόρθωση να διεκδικεί τίτλους. Τώρα, να πληρώνομαι εγώ και να έχουμε μια ομάδα η οποία θα βρίσκεται απλά στην εξάδα, δεν είναι αυτό που θέλω. Αν γίνουν όλα αυτά, σίγουρα ναι, η θέληση από τις δύο πλευρές για ανανέωση υπάρχει. Απ’ εκεί και πέρα θα κάτσουμε και θα αποφασίσουμε».

Ως προς τις αλλαγές που χρειάζονται ενόψει της νέας χρονιάς, υπέδειξε πως αλλαγές πάντα γίνονται. Δεν θα έλεγα ότι χρειαζόμαστε όσες αλλαγές έγιναν πριν δύο χρόνια. Κάποιοι παίκτες θα έρθουν, κάποιοι θα φύγουν. Θα κοιτάξουμε να βρούμε παίκτες με ποιότητα για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».