Πυροδότησε βόμβα παραμονής ο Κετσπάγια-«Το κύπελλο ήταν μόνο η αρχή»

Πυροδότησε βόμβα παραμονής του στην Ανόρθωση ο Τιμούρ Κετσπάγια, στην εκδήλωση για την κατάκτηση του κυπέλλου, σε παραλιακό μπαρ στο Παραλίμνι. 

Σε ομιλία του στους παρευρισκόμενους, είπε αρχικά ότι, «το καλό πράγμα αργεί, αλλά άργησε πολύ. Πρώτα πρώτα αργήσαμε, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Δυστυχώς τον πρώτο στόχο τον χάσαμε, δεν μπορούσαμε, αλλά πήραμε το κύπελλο, που αξίζει σε αυτή την ομάδα. Δεν είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά μια ομάδα που έχει ιστορία πίσω της. Έζησα πολλά με αυτή την ομάδα, αλλά αυτό που ζήσαμε χθες πριν τον αγώνα, δεν συγκρίνεται με τίποτα».

Αποκάλυψε παράλληλα, ότι στα αποδυτήρια είπε στους παίκτες του, «παιδιά δεν μπορώ να πω τόποτα περισσότερο από αυτά που είδαμε χθες, αλλά και αυτά που ζήσαμε. Δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι. Ευτυχώς που κερδίσαμε, γιατί θα αναγκαζόμουν να επιστρέψω περπατητός από τη Λευκωσία στη Λάρνακα. Περιμέναμε πολλά χρόνια για να πάρουμε ένα τίτλο». 

Καταλήγοντας, πυροδότησε τη βόμβα, λέγοντας, «ευχαριστούμε τον μεγαλομέτοχο κ. Πουλλαΐδη. Ελπίζω αυτό το κύπελλο να ήταν μόνο η αρχή, ακόμα μας περιμένουν πολλά πράγματα. Το επόμενο είναι το πρωτάθλημα».

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της Ανόρθωσης και ο Τιμούρ Κετσπάγια συμφώνησαν για συμβόλαιο δύο χρόνων.