Η... Green Monday της Ομόνοιας-Από την πορεία στο Ηλίας Πούλλος (pics&vids)

Μια νύχτα που περίμεναν για έντεκα ολόκληρα χρόνια, έφθασε για τους φίλους της Ομόνοιας, οι οποίοι γιόρτασαν την κατάκτηση του 21ου πρωταθλήματος, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Γέρι.

Το πάρτι άρχισε από νωρίς, αφού οι φίλοι της Ομόνοιας πραγματοποίησαν πομπή από τον σύνδεσμο του ΣΥΦΙ Λευκωσίας, προς το ΓΣΠ και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Ηλίας Πούλλος.

 

 

 

 

 

Εκεί, στήθηκε γιγαντοοθόνη και χιλιάδες Ομονοιάτες παρακολούθησαν μαζί την αναμέτρηση της ομάδας απέναντι στον Απόλλωνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα οι φίλοι των πρασίνων τραγουδούσαν συνθήματα και πυροδοτούσαν καπνογόνα και φωτοβολίδες, γιορτάζοντας την κατάκτηση του τίτλου.

 

 

Το τελικό 1-1 στην αναμέτρηση, που διαμορφώθηκε με γκολ των Κακουλή στο 62’ και Ματέι στο 81’, δεν άλλαξε τη διάθεση των φίλων της Ομόνοιας, οι οποίοι με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Χρυσοβαλάντη Θεουλή πυροδότησαν εκατοντάδες πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες.

 

 

 

Την ίδια ώρα, στο στάδιο ΓΣΠ, οι περίπου 3500 χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας που είδαν από κοντά τον αγώνα, γιόρτασαν με τους ποδοσφαιριστές την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολούθως έγινε η απονομή του τροπαίου και ο γύρος του θριάμβου και στη συνέχεια η ομάδα επιβιβάστηκε σε λεωφορείο με κατεύθυνση το Ηλίας Πούλλος.

 

 

Στη θέα του λεωφορείου, οι οπαδοί έκαναν τη νύχτα μέρα, αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή Χένινγκ Μπεργκ και τον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου.

Ακολούθως, τραγούδησαν συνθήματα μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι από το λεωφορείο γιόρτασαν με τους οπαδούς.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: