Αποθεώθηκε ο Παπασταύρου-H ατάκα για περσινό και φετινό πρωτάθλημα

Στον κόσμο της Ομόνοιας μίλησε ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος αναφέρθηκε στα πέτρινα χρόνια, στα οποία με την κατάκτηση του τίτλου μπήκε ένα τέλος και ευχήθηκε όπως η ομάδα συνεχίσει στον δρόμο που βαδίζει από απόψε.

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε ότι «πέρσι το πήραμε ανεπίσημα, φέτος το πήραμε και επίσημα». Από την πλευρά τους οι φίλοι της Ομόνοιας αποθέωσαν τον κ. Παπασταύρου με σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος».

Σημειώνεται ότι ο Σταύρος Παπασταύρου, σε δηλώσεις του νωρίτερα, είχε αναφέρει επίσης πως, «από εδώ και πέρα στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή. Οι στόχοι όταν επιτυγχάνεις κάτι, είναι οι ίδιοι και κάτι παραπάνω. Με κάποιες προσθήκες θα δουλέψουμε για να καλυτερέψουμε την Ομόνοια».

Όσον αφορά τους μελλοντικούς του στόχους για την  Ομόνοια είπε πως, «δεν ξέρω τι μπορούμε να πούμε σήμερα, αλλά θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα πέντε χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να μεγαλώνουμε τον οργανισμό».

Επισημαίνεται ότι την αποθέωση γνώρισε και ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, με τον κόσμο να τραγουδά «είναι τρελός ο Νορβηγός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: