Οι αποφάσεις της Ομόνοιας για τα εισιτήρια με τον Απόλλωνα

Τις αποφάσεις της για το ποιοι θα μπορούν να προμηθευθούν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Απόλλωνα ανακοίνωσε η Ομόνοια.

Σύμφωνα με το τριφύλλι, στον αγώνα με τον Απόλλωνα η προσέλευση φιλάθλων θα μπορεί να είναι ίση με το 15% της χωρητικότητας του σταδίου ΓΣΠ.

Ως εκ τούτου, είναι υποχρέωση στο γήπεδο να εισέλθουν οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας 2020-21 και Θεωρείων 2020-21, οι οποίοι έχουν το συγκεκριμένο παιχνίδι στο «πακέτο» του Εισιτηρίου Διαρκείας τους.

Σημειώνεται πως κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας 2020-21 δεν θεωρούνται όσοι ζήτησαν και έλαβαν αποζημίωση για το εισιτήριο διαρκείας τους.

Περισσότερες πληροφορίες: 22025429 (Δευτέρα (10/05), 09:00-14:00)

«Παρακαλούμε όπως οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο στάδιο διατηρούν Safe Pass (εμβολιασμό, έχουν νοήσει τους τελευταίους έξι μήνες, αρνητικό PCR ή rapid test με ισχύ 72 ώρες).

Κατανοούμε ότι με την απόφαση της Κυβέρνησης, για 15% πληρότητας του γηπέδου, χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ δεν θα μπορέσουν να εισέλθουν στις κερκίδες. Ωστόσο, η βραδιά της 10ης Μαΐου είναι η βραδιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όλος ο ΛΑΟΣ θα απολαύσει με τη ψυχή του το κάθε δευτερόλεπτο, είτε μέσα από το γήπεδο, είτε από οπουδήποτε αλλού.

Αυτό είναι και το δικό μας μήνυμα: Αυτή η βραδιά είναι η δική μας και θα κάνουμε το κάθε δευτερόλεπτο αξέχαστο!», αναφέρει η Ομόνοια.