«Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα περίμενα να τα κρίνει όλα... Είμαστε πρωταθλητές»

Για την αγωνία με την οποία περίμενε τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά και τα συναισθήματά του για την κατάκτηση του τίτλου, μίλησε ο αρχηγός της Ομόνοιας, Ζόρντι Γκόμεθ.

Μιλώντας στην κάμερα της Ομόνοιας, ανέφερε ότι, «είμαστε πρωταθλητές από την περασμένη εβδομάδα, τώρα δεν έχουμε πίεση για να κερδίζουμε αγώνες όμως είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου και πάντα προσπαθούμε να το κερδίζουμε».

Για το γεγονός ότι όλοι περίμεναν ένα τελικό απέναντι στον Απόλλωνα, είπε πως, «για να είμαι ειλικρινής περίμενα αυτό το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα να είναι αυτό που θα τα κρίνει όλα, όμως είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να είμαστε πρωταθλητές μετά το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Τώρα είναι η στιγμή για να το απολαύσουμε και προφανώς στο επόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να το διασκεδάσουμε».

Όσον αφορά τα συναισθήματά του για τη σεζόν, σημείωσε πως, «ηταν μεγάλη σεζόν με τα πάνω και τα κάτω της, όμως τελικά καταφέραμε να την κάνουμε μια πολύ καλή (σεζόν). Στην αρχή πετύχαμε την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τώρα τελειώνουμε ως πρωταθλητές. Είναι μια τέλεια σεζόν για εμάς και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι».

Έστειλε και μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας, λέγοντας ότι, «ήταν ωραίο που τους είδαμε πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ και φυσικά μετά το παιχνίδι έξω από το γήπεδο καθώς πηγαίναμε στο προπονητικό κέντρο. Επίσης θα είναι ωραίο να τους δούμε ξανά τη Δευτέρα».