Μέτωπο Φαντάρου-Μαυρομμάτη για τα εισιτήρια-«Ποιες εμπρηστικές δηλώσεις;»

Μέτωπο άνοιξαν ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας στην ΚΟΠ, Γιώργος Φαντάρος και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αλέξης Μαυρομμάτης, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου, για τα εισιτήρια του τελικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βολές Φαντάρου σε Ανόρθωση και Ολυμπιακό για τα εισιτήρια

Όπως ανέφερε αρχικά ο κ. Φαντάρος σε ανάρτησή του, «για να, ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα και να ξέρει και ο κόσμος! Η πραγματική τιμή του εισιτήριο για τον τελικό όπως την όρισε η ΚΟΠ, σαν διοργανώτρια αρχή είναι 25€».

Σημειώνει ότι, «τα προκλητικά.. καπέλα είναι δώρο των δύο φιναλίστ προς τους οπαδούς τους! Διερωτούμε απλά αν κάποια Αρχή θα μπορούσε η έπρεπε να παρέμβει».

Απαντώντας στον κ. Φαντάρο, ο Αλέξης Μαυρομάτης είπε μεταξύ άλλων ότι, «νομίζω είναι καλύτερα ο κύριος Φαντάρος να ασχολείται μετά του οίκου του και να σταματήσει να ασχολείται με τις διοικητικές  αποφάσεις άλλων ομάδων και με εμπρηστικές δηλώσεις του κατά καιρούς να κρύβεται πίσω από την ασυλία δηλώσεων που του παρέχει η ΚΟΠ».

Ο Γιώργος Φαντάρος σήκωσε το γάντι και απάντησε ξανά με νέα ανάρτησή του, στην οποία υποδεικνύει ότι, «κανένας δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να κριτικάρω και να ασχολούμαι με θέματα καθημερινά που αφορούν την κοινωνία. Διερωτώμαι ποιες εμπρηστικές δηλώσεις έκανα? Το ότι η δική μου λογική κρίνει ότι οι τιμές για τον τελικό είναι προκλητικά για την εποχή ψηλές, σας ενόχλησε? Πρόβλημα σας. Κανένας δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να σκέφτομαι Κύριε.

Και αν νομίζετε ότι αυτή η θέση είναι μόνο δική μου νομίζω ότι απλά κλείνετε τα μάτια και τα αυτιά σας. Και για να τελειώνουμε με το παραμύθι που ενοχλά πολλούς, ότι δηλαδή ο Φαντάρος μιλά πολύ! Γλάστρες να ψάξετε να βρείτε αλλού. Εγώ θα λέω κόσμια τις θέσεις μου και αν σε κάποιους δεν αρέσει δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό! Και Κύριοι μου δεν έχω ανάγκη καμίας ασυλίας καμίας εκτελεστικής για τον απλούστατο λόγο ότι το να λέει κάποιος την άποψη του, δεν μπορεί να του το απαγορεύσει κανένας!

Δειτε Επισης

«Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε για μια μέρα την Κύπρο εκτός της Ε.Ε.»
«Προτεραιότητά μου το περιβάλλον, η υγεία και τα ανθρώπινα δικαιώματα»
«Ενώπιον τεράστιων προκλήσεων η Ευρωπαϊκή Ένωση»
«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρέπει ν’ αποκτήσει περισσότερες εξουσίες»
«Η Κύπρος έχει ρόλο να διαδραματίσει στον επανασχεδιασμό της Ευρώπης»
«Ν’ ανοίξει η πόλη-φάντασμα, να δυναμώσει η φωνή της Κύπρου στην Ευρώπη»
«Στόχος μου είναι να δουλέψω για την εδραίωση της κοινωνικής Ευρώπης»
«Θέσπιση κατώτατου μισθού για να τερματιστεί ο εργασιακός μεσαίωνας»
«Πρώτιστο θέμα για μένα η κοινωνική ευημερία των συνανθρώπων μας»
«Κοινωνίες όπου άντρες και γυναίκες θα προασπίζονται τα συμφέροντα όλων»