Αισιόδοξος ο Ζιβανάρης για το μέλλον του ΑΠΟΕΛ-«Έγιναν λάθη»

Για την Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ, αλλά και για την υποψηφιότητα Θεόδωρου Κυριακίδη, μίλησε ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Κυριάκος Ζιβανάρης. 

Σε δηλώσεις του στον SuperSport Fm, ανέφερε αρχικά πως, «δεν λέω ότι για να βρεθούμε εδώ που είμαστε δεν έγιναν λάθη. Εγώ προσπαθώ και όλοι νομίζω να μπει ξανά ο ΑΠΟΕΛ στον δρόμο που πρέπει να μπει, να φτιαχτεί μια καλή ομάδα και να μπουν τα οικονομικά εκεί που πρέπει. Αν το ΑΠΟΕΛ είναι ενωμένο δεν έχει τίποτε να φοβηθεί, έκανε τον τίτλο του και χτίζουμε ξανά για τα επόμενα χρόνια. Μια Λίβερπουλ είδαμε τι είχε φέτος. Έγιναν λάθη από όλους μας, έγιναν λάθη από το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ, αλλά τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν για να χτιστεί η ομάδα για τα επόμενα χρόνια», είπε και πρόσθεσε.

Σημείωσε ακόμα πως, «σίγουρα ήταν απότομη η πτώση, αλλά μόνο αν δούμε μπροστά θα προχωρήσουμε. Πίσω θα δούμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Πιστεύω ότι μέσα από την Γενική Συνέλευση θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι μέτοχοι να πουν τις απόψεις τους και να ζητήσουν τον τρόπο λειτουργίας από τη νέα διοίκηση όποια και να είναι αυτή.

Υπάρχει ψήφος, υπάρχει αμφισβήτηση, υπάρχει η επιβράβευση, υπάρχει ο προβληματισμός και η συζήτηση σε μια Γενική Συνέλευση. Όλοι οι μέτοχοι την 1η Ιουνίου πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους. Είμαι υπέρ της λύσης που θα πάρει τον ΑΠΟΕΛ μπροστά. Θα πω τις απόψεις μου και θα σεβαστώ την πλειοψηφία. Εγώ έδωσα τις μετοχές μου στο Σωματείο για να έχει άποψη το Σωματείο και συμβατικά μπορεί να έχει άποψη».

Σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες για την διοίκηση της εταιρείας, ανέφερε ότι, «δεν είναι ξεκάθαρο αν θα βάλει υποψηφιότητα ο κ. Κυριακίδης. Αν βάλει θα τους ακούσουμε όλους και θα πάρουμε αποφάσεις. Μακάρι να υπάρξει συναινετική λύση με κάποιο τρόπο».