Ξηλώνεται η ESL-Μπαρτσελόνα, Σίτι, Τσέλσι αποχωρούν, το σκέφτεται και η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ξηλώνεται το πουλόβερ της European Super League δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση δημιουργίας της νέας διοργάνωσης.

Και αυτό διότι όπως έγινε γνωστό πριν λίγο η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι και η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι έτοιμες να αποχωρήσουν από το γκρουπ των 12 ομάδων.

Τσέλσι-Σίτι το αποφάσισαν μάλιστα, η Μπαρτσελόνα θα θέσει το θέμα σε ψηφοφορία στα μέλη της (ανήκουν οι μετοχές σε φιλάθλους της) και η Ατλέτικο Μαδρίτης κάνει δεύτερες σκέψεις μετά τις σφοδρές αντιδράσεις!

Μάλιστα, αναμένεται το βράδυ να υπάρχει νέα συνάντηση των 12 ομάδων για να δουν πως και αν προχωρήσουν τελικά, καθώς ήδη υπάρχουν ηχηρές αποχωρήσεις μετά τις σφοδρές αντιδράσεις.

Αντιδράσεις από τους οπαδούς της Τσέλσι

Το βράδυ της Τρίτης (22:00) η Τσέλσι υποδέχεται την Μπράιτον για την 32η αγωνιστική της Premier League και οι οπαδοί των «μπλε» δύο και πλέον ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης βρέθηκαν έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» για να διαμαρτυρηθούν για τη συμμετοχή της ομάδας τους στην European Super League αλλά και εν γένει την κίνηση των 12.

Οι φίλοι των Λονδρέζων, περισσότεροι από 3.000 σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, είχαν πλακάτ που έγραφαν: «RIP Football» και «Τσέλσι πρέπει να ντρέπεσαι» αλλά και πανό ενώ είχαν συγκεντρωθεί έξω από την κεντρική είσοδο του γηπέδου απ' όπου περνάνε τα πούλμαν των ομάδων για να μπουν στο γήπεδο. Επίσης φώναζαν και συνθήματα εις βάρος της European Super League.

Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής Πίτερ Τσεχ, κατά την άφιξη του στο γήπεδο θέλησε να πάει και να μιλήσει με τους οπαδούς της Τσέλσι για να διαλύσει το συγκεντρωμένο πλήθος αλλά αποδοκιμάστηκε έντονα.

Πηγή: iefimerida.gr