Πόλεμος στην UEFA-Το αρχικό πλάνο στη Super League χωρίς ομάδες από Γερμανία και Γαλλία

Έρχεται... πόλεμος στην UEFA! Όπως αναφέρει ο έγκυρος ρεπόρτερ, Μοχάμεντ Μπουχαφσί, τις επόμενες ώρες αναμένεται να επισημοποιηθεί το deal ανάμεσα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και σε ομάδες από Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία για τη νέα κλειστή... διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η UEFA έχει φτάσει σε συμφωνία με τρεις ομάδες από την κάθε προαναφερθείσα χώρα και ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη δημιουργία της European Super League και το φορμάτ της διοργάνωσης! Την ίδια ώρα, στο αρχικό πλάνο της UEFA και σύμφωνα με τον Μπουχαφσί δεν υπάρχουν γερμανικοί και γαλλικοί σύλλογοι, κάτι που έχει φέρει ήδη αρκετές αντιδράσεις. Ωστόσο, μετά από αυτές παραμένει άγνωστο εάν θα το κάνει τελικά αύριο Δευτέρα ή όχι.

Τη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει μίτινγκ ανάμεσα στην UEFA και τους εκπροσώπους των 12 ομάδων. Παράλληλα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπάγερν Μονάχου παρακολουθούν τις εξελίξεις από κοντά, συμφωνούν με το πλάνο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για τη δημιουργία μιας κλειστής ευρωπαϊκής λίγκας. Ωστόσο, εάν η ευρωπαϊκή ομοσπονδία συνεχίσει να... στηρίζει το πλάνο της χωρίς "στάνταρ" ομάδες από Γερμανία και Γαλλία, τότε σίγουρα οι αντιδράσεις θα είναι πολλές!