Μέσι: Πολύ ξεχωριστό για μένα αυτό το τρόπαιο

O Λιονέλ Μέσι μετράει πλέον 35 τίτλους στην τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα όμως αυτός του Σαββάτου (17/4), το τρόπαιο του Copa del Rey που προστέθηκε στη συλλογή του μετά το επιβλητικό 4-0 επί της Μπιλμπάο, είχε ιδιαίτερη γλύκα για τον Pulga.

Όχι για τα δύο γκολ που σημείωσε αλλά γιατί ήταν ο πρώτος τίτλος που πανηγύρισε με τους μπλαουγκράνα φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να σπάει τη σιωπή του μετά από καιρό και να δηλώνει στην "Barca TV": "Είναι ωραίο να σηκώνεις ένα τρόπαιο, είναι μία πολύ ευτυχισμένη ημέρα για όλο το γκρουπ.

Για μένα είναι ξεχωριστό που είμαι αρχηγός της Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα να σηκώνω αυτό το τρόπαιο ως αρχηγός στην ομάδα που έχω ζήσει όλη μου τη ζωή", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Και πρόσθεσε ο εξάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για τον τελικό αλλά και την πορεία των Καταλανών τη φετινή σεζόν: "Ξέραμε πως θα έπαιζε έτσι η Μπιλμπαό, με σύστημα 4-4-2. Είχαμε υπομονή με τη μπάλα στα πόδια και βρήκαμε τους κενούς χώρους. Είχαμε κίνηση στο πρώτο ημίχρονο και νομίζω ότι οι αντίπαλοί μας δεν άντεξαν στο δεύτερο.

Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους αλλά έτσι είναι πλέον η κατάσταση. Τα Κύπελλα είναι ξεχωριστά και ο κόσμος τα απολαμβάνει αφού σε ένα γήπεδο βρίσκονται οπαδοί και των δύο ομάδων.

Ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς στο πρώτο μισό της σεζόν όπου χάσαμε πόντους από αφέλεια. Στη συνέχεια γίναμε πιο σκληροί και βελτιωθήκαμε, μπήκαμε στη μάχη. Κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Clasico".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ενδείξεις πως κόμματα και υποψήφιοι βρίσκονται πίσω από τις ψευδείς εγγραφές στους καταλόγους
Ισραήλ στο Ιράν: Επιλέξαμε να μη χτυπήσουμε πυρηνικές εγκαταστάσεις, θα μπορούσε να είναι χειρότερα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Σε ποιους δήμους και κοινότητες κατατέθηκαν οι περισσότερες ενστάσεις για μετακινήσεις ψηφοφόρων
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν
Telegraph για επίθεση Ισραήλ-«Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει»
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους