H απάντηση του Νικόλα για το μέλλον του στον Άρη-«Να ανεβάσω το επίπεδό μου»

Για την κατάσταση του μετά τον τραυματισμό του, τα πλέι οφ, το παιχνίδι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το μέλλον του στον Άρη μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νικόλας Ιωάννου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova.

Για την κατάστασή του ο Κύπριος άσος, είπε ότι «είμαι πάρα πολύ καλά, έχω επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Για τα τρία σερί 90λεπτα που πήρε με την Εθνική Κύπρου και πόσο τον βοήθησαν, δήλωσε ότι «ήταν σημαντικά για εμένα, ήξερα πως θέλω παιχνίδια για να μπορέσω να ανεβάσω το επίπεδό μου».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και το τι πρέπει να έχει και τι πρέπει να αποφύγει ο Άρης, ο αριστερός μπακ της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανέφερε πως «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένας ακόμα τελικός και πάμε στην Αθήνα για να πάρουμε βαθμούς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και με όσα έχει ετοιμάσει ο προπονητής θα πράξουμε όσα πρέπει».

Ερωτηθείς, για το αν θέλει να μείνει στον Άρη και τη νέα σεζόν ο Κύπριος άσος, είπε ότι «τώρα υπάρχουν πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Θέλω ο μήνας αυτός να τελειώσει με την ομάδα να έχει πετύχει τους στόχους της και γιατί όχι. Να μιλήσουμε για το μέλλον».