Περνά από εξετάσεις ο Γαβριήλ-Αμφίβολη η συμμετοχή του στη ρεβάνς με Ανόρθωση

Τη Δευτέρα αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Σταύρος Γαβριήλ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 53’ στον χθεσινό αγώνα με τον Ερμή.

Μέχρι στιγμής, η συμμετοχή του στον επαναληπτικό με την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, κρίνεται αμφίβολη, αφού ο νεαρός εξτρέμ αποχώρησε με έντονους πόνους στο γόνατο από την αναμέτρηση. 

Μάλιστα κατά την έξοδο του από τον αγωνιστικό χώρο, αποχώρησε υποβασταζόμενος, με τη βοήθεια του Γιώργου Μερκή αλλά και μελών του τεχνικού επιτελείου των γαλαζοκιτρίνων, καθώς δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του. 

Αυτό είναι κάτι που προκαλεί ανησυχία στον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Γαβριήλ ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε τόσο στο παιχνίδι κυπέλλου την προηγούμενη εβδομάδα, όσο και στη χθεσινή αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, τα νεότερα με την κατάσταση του θα προκύψουν τη Δευτέρα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Σάββας Πουρσαϊτίδης καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του για τη ρεβάνς με την Ανόρθωση, χωρίς να υπολογίζει στον νεαρό άσο.