ΒΙΝΤΕΟ: Ο Σέχου σέρβιρε τον τίτλο στην Ομόνοια-Διπλό πρωταθλήματος στη Λάρνακα

Ακόμα ένα καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πήρε η Ομόνοια στο Αντώνης Παπαδόπουλος επικρατώντας της Ανόρθωσης με 0-2. 

Σκόρερ για την Ομόνοια οι Τιάγκο στο 44ο λεπτό και Τσέποβιτς στο 78ο λεπτό. Με τη νίκη της, η Ομόνοια ανέβηκε στους 72 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από την ΑΕΛ, που παίζει την Κυριακή με τον Απόλλωνα, ενώ η Ανόρθωση έμεινε στους 54.

Το προφίλ του αγώνα:

Πολύ δραστήρια ήταν με την έναρξη του αγώνα η Ομόνοια, η οποία ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την ίδια ώρα που η Ανόρθωση περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Παρόλα αυτά, το πρώτο εικοσάλεπτο δεν δημιουργήθηκαν μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Τεράστια ευκαιρία έχασε η Ομόνοια στο 33ο λεπτό του αγώνα, για να ανοίξει το σκορ, με τον Σεχού.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας των πρασίνων, βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή της Ανόρθωσης. Η μπάλα έφθασε στα πόδια του και αμέσως έπιασε ένα σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Λόρια.

Τελικά στο 44ο λεπτό του αγώνα, οι πράσινοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίκτυα με τον Τιάγκο.

Ο Σεχού έκανε μπαλιά από δεξιά, με τον Τιάγκο να πιάνει ένα σουτ στην κίνηση και να νικά τον Λόρια για το 0-1.

Τεράστια ευκαιρία έχασε στο 58ο λεπτό του αγώνα η Ομόνοια, για να διπλασιάσει τα γκολ της.

Μετά από μπαλιά του Μποτεάκ από δεξιά, ο Τσέποβιτς έπιασε το σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, όμως ο Λόρια έδιωξε ενστικτωδώς και κράτησε το 0-1.

Η Ομόνοια συνέχισε να πιέζει, ενώ η Ανόρθωση προσπαθούσε συνεχώς να χτυπήσει στην αντεπίθεση, χωρίς όμως επιτυχία.

Δεύτερο γκολ πέτυχε η Ομόνοια, στο 78ο λεπτό του αγώνα με τον Τσέποβιτς.

Μετά από μπαλιά του Σεχού, από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Τσέποβιτς, που με πλασέ νίκησε τον Λόρια και έγραψε το 0-2.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Ανόρθωση: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορρέα, Βργκοτς, Ρισβάνης, Πηλέας (Καλτσάς), Κ. Αρτυματάς (70′ Μανιάς), Νταουσβίλι, Μαργκάσα (61′ Κορέια), Μίχα (46′ Χουσμπάουερ), Οκριασβίλι (46′ Χριστοφή).

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Κούσουλος (77′ Γκόμες), Γκόμεθ, Mποτεάκ, Τιάγκο, Παπουλής (89′ Τζιωνής), Τσέποβιτς (89′ Κακουλής).