Σε θέση οδηγού με... γκέλα από Ζορζ ο Ερμής

Με το μυαλό στον ημιτελικό κυπέλλου απέναντι στην Ανόρθωση, είναι ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αναμετράται με τον Ερμή, για την όγδοη αγωνιστική των ομίλων του πρωταθλήματος.

Οι γαλαζοκίτρινοι, που δεν έχουν στόχους στο πρωτάθλημα, ταξίδεψαν στη Λάρνακα, για να βγάλουν την αγγαρεία και να στρέψουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Αμμοχώστου.

To προφίλ του αγώνα:

Με όρεξη μπήκε στο γήπεδο ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος στα πρώτα λεπτά έγινε επικίνδυνος από την αριστερή πλευρά με τον νεαρό Γαβριήλ, ωστόσο δεν βρήκε τη δίοδο προς την εστία του Φιρινίδη. 

Αντίθετα, ο Ερμής στην πρώτη του ευκαιρία στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Στέλιο Δημητρίου.

Μετά από μπαλιά του Δημητρίου από αριστερά, ο Ζορζ δεν βρήκε την μπάλα και ξάφνιασε τον Σίλβα, ο οποίος είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυά του.

Στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, όμως δεν τα κατάφερε σε όσες προϋποθέσεις δημιούργησε απέναντι στην εστία του Φιρινίδη. 

Από την άλλη, ο Ερμής, έχασε ξεκάθαρες ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως οι επιθετικοί του ήταν εξαιρετικά άστοχοι.

Οι ενδεκάδες:

Ερμής: Φιρινίδης, Καραγκούνης, Δημητρίου, Γαβριήλ, Ρουσιάς, Ντίας, Φόλπρεχτ, Κοβάσεβιτς, Γκάταριτς, Κυριακίδης, Σιντιμπέ

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Σιέλης, Γουίλερ, Αποστολάκης, Ζόρζε, Ντίας, Βρόντης, Ντε Βινσέντι, Γαβριήλ, Κατσαντώνης, Σαχάρ