Καρφιά Κασσιανού σε Πουρσαϊτίδη-«Ατυχής η δήλωσή του»

Τις δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Σάββα Πουρσαϊτίδη, μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου, κλήθηκε να σχολιάσει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Χριστάκης Κασσιανός.

Όπως ανέφερε στον SuperSport Fm, «η Ανόρθωση είπε “θα κρατήσω το 1-0” και θεωρώ ατυχή την δήλωση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, τον οποίο και εκτιμώ πολύ, ότι είχε κυρίαρχο ρόλο το ΑΠΟΕΛ για 90 λεπτά, γιατί δεν ίσχυε αυτό. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις την ουσία. Εγώ μπορεί να θέλω ο αντίπαλός να έχει την κατοχή, γιατί βολεύει τη δική μου προσέγγιση. Κανένας δεν θυμάται τι γίνεται σε ένα ματς, αλλά μόνο το αποτέλεσμα του».

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, είπε ««Και το 0-0 θα ήταν καλό αποτέλεσμα για την Ανόρθωση γιατί θα έπρεπε να χάσει στο ΓΣΠ για να αποκλειστεί, φανταστείτε πόσο καλύτερο είναι το 1-0 και θεωρώ θα σκοράρει στο ΓΣΠ. Είδα τον πρώτο ημιτελικό, στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ η Ανόρθωση μπορούσε να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση αλλά και μετά την αποβολή του Νταουσβίλι, μπορεί να είχε την μπάλα ο ΑΠΟΕΛ αλλά δεν απειλείσαι ουσιαστικά.

Στο κύπελλο τα παιχνίδια είναι διαφορετικής τακτικής και όταν προηγείσαι 1-0 είναι φυσιολογικό να αντιδράς διαφορετικά. Η Ανόρθωση είπε θα κρατήσω το 1-0 και αυτά που ειπώθηκαν μετά ότι είχε καταλυτικό ρόλο το ΑΠΟΕΛ για 90 λεπτά, θεωρώ ατυχής την δήλωση του Σάββα Πουρσαϊτίδη τον οποίο και εκτιμώ πολύ, γιατί δεν ισχύει αυτό. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις την ουσία. Εγώ μπορεί να θέλω ο αντίπαλός να έχει την κατοχή γιατί βολεύει την δική μου προσέγγιση. Κανένας δεν θυμάται τι γίνεται σε ένα ματς αλλά μόνο το αποτέλεσμα του».