Τρομερός Τορναρίτης-«Αν ήμουν στη θέση της ΑΕΛ, θα ασχολούμουν με το πρωτάθλημα»

Ιδιαίτερες ήταν για ακόμη μια φορά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Χριστόφορου Τορναρίτη, μετά και τη νίκη επί της ΑΕΛ στο Μακάρειο Στάδιο, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. 

«Πρέπει να είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που τελειώνει ένα παιχνίδι, κερδίζουμε και είμαι λυπημένος. Το αποτέλεσμα ήταν 4-1, σκορ πρόκρισης αλλά καταφέραμε στις καθυστερήσεις να δεχθούμε γκολ. Κατά τα άλλα το κέρδος μας σήμερα είναι κάποιοι νεαροί όπως ο Χαραλάμπους που πιστεύω πάρα πολύ πάνω του και μάλιστα σήμερα το πρωί μιλήσαμε πολλή ώρα για το παιχνίδι. Φαίνεται ότι στον Ολυμπιακό γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά παρόλο ότι είμαστε ένα κινητό νοσοκομείο, έχασα τον λογαριασμό για πόσοους τραυματίες έχουμε. Άλλοι πήγαν στο εξωτερικό και δεν ήρθαν πίσω. Παρόλα αυτά παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και το αποδείξαμε και σήμερα με αυτό το αποτέλεσμα, με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Για εμάς ο επαναληπτικός είναι όλα τα λεφτά. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ. Θα πάμε να παλέψουμε, ο στόχος μας είναι το κύπελλο. Η ΑΕΛ έχει το πρωτάθλημα, καλύτερα να ασχοληθούν με το πρωτάθλημα. Εγώ αν ήμουν στη θέση τους αυτό θα έκανα, έχουν δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μετά με την Ομόνοια. Παπάς που ευλογά σε δυο εκκλησιές δεν θα πάει καλά. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου», είπε ο Χριστόφορος Τορναρίτης.