Ο Καλτσάς το έβαλε, ο Λόρια τα… έβγαζε και προβάδισμα πρόκρισης για την Ανόρθωση

Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, πήρε η Ανόρθωση, η οποία επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 1-0 στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Χρυσός σκόρε για την Ανόρθωση ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος σκόραρε στο 20ο λεπτό. Σημειώνεται ότι η Ανόρθωση έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Νταουσβίλι.

Το προφίλ του αγώνα:

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά, ήταν το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν εναλλαγή της κατοχής. 

Στο 20ο λεπτό και μετά από μπαλιά του Κορέια από αριστερά, ο Καλτσάς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε στροφές και προσπάθησε να βρει διόδους, για να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά η Ανόρθωση έκλεισε καλά τους χώρους και δεν επέτρεψε στους γαλαζοκίτρινους να σκοράρουν. 

Από την άλλη η Ανόρθωση έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 40', για να διπλασιάσει τα γκολ του, όμως ο Κβιλιτάια σημάδεψε το δοκάρι του Ουζόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά και στο 46' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σαχάρ, ο οποίος από θέση βολής δεν βρήκε την μπάλα, η οποία πέρασε ελάχιστα έξω. 

Δύο λεπτά αργότερα, ο Νταουσβίλι έκανε φάουλ στον Ανουάρ, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να του δείχνει δέυτερη κίτρινη κάρτα και να τον στέλνει στα αποδυτήρια.

Στη συνέχεια, ο ΑΠΟΕΛ αύξησε την πίεση του και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, όμως Λόρια και αμυντικοί της Ανόρθωσης κράτησαν το προβάδισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: