Πυροδότησε βόμβα ο Τιμούρ-«Ελπίζω ο τελικός να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι»

Απογοητευμένος από την ισοπαλία με αντίπαλο τον Απόλλωνα, αλλά όχι και από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, στη διάσκεψη Τύπου.

Ο Γεωργιανός προπονητής ανέφερε αρχικά ότι, «αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία, είναι ότι ήρθαμε εδώ να παίξουμε το παιχνίδι μας, ανεξάρτητα του ποια ομάδα ενδιαφερόταν περισσότερο για τους βαθμούς. Σίγουρα, δεν καταφέραμε φέτος να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη, είναι ο προπονητής. Αναλαμβάνω την ευθύνη, αλλά σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε, πάντα κάτι έλειπε και μας γύριζε συνεχώς την πλάτη η τύχη».

Σημείωσε ακόμα ότι, «έχουμε το κύπελλο. Ο τελικός του κυπέλλου θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την Ανόρθωση. Αυτά τα δύο χρόνια κάναμε τους Ανορθωσιάτες να ονειρεύονται». 

Ερωτηθείς να διευκρινίσει τι εννοούσε για την ατάκα ότι θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι, είπε ότι τελειώνει το συμβόλαιο του, ενώ κληθείς να απαντήσει για το κατά πόσον θέλει να συνεχίσει στην Ανόρθωση, είπε πως, «δεν είναι τι θέλω εγώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: