Κόλλησαν στο μηδέν και μοιράστηκαν από ένα βαθμό Ομόνοια και Ανόρθωση

Ισόπαλο 0-0 αναδείχθηκε το ντέρμπι στο ΓΣΠ, μεταξύ Ομόνοιας και Ανόρθωσης, για τη 2η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος CYTA. Εκατέρωθεν οι δυο ομάδες αν και έψαξαν το γκολ, δεν ευτύχησαν ποτέ να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με τη λευκή ισοπαλία να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα. 

Με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, οι πράσινοι παραμένουν στην κορυφή με 60 βαθμούς και η ομάδα της Αμμοχώστου στην τέταρτη θέση με 53 βαθμούς. 

Το πρώτο ημίχρονο στο στάδιο της πρωτεύουσας, ολοκληρώθηκε με πέντε τελικές για την Ομόνοια και τέσσερις για την Ανόρθωση, ενώ οι πράσινοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή, με 61% κατοχή, έναντι 39% της αντιπάλους τους. 

Με το καλημέρα της επανάληψης, τεράστια ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ απώλεσε η Ομόνοια.

Συγκεκριμένα, στο 49', μετά από εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Βγκορτς και στη συνέχεια στο δοκάρι, ενώ ο Χούμποτσαν που μπήκε στη φάση, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και ο ίδιος στη συνέχεια να κτυπά στην κάθετο δοκό. 

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυρ και μανία ο Κετσπάγια τα... έχωσε στον Αναστασίου (pics)

Η ομάδα της Αμμοχώστου αν και προσπάθησε να απειλήσει σε αρκετές περιπτώσεις την αντίπαλη εστία στη συνέχεια, ο Φαμπιάνο ήταν πάντοτε έτοιμος, διατηρώντας την εστία του ανέπαφη. 

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Σεχού, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Τιάγκο, Λοϊζου, Ασάντε (79΄ Παπουλής), Κούσουλος, Γκόμεθ, Τσέποβιτς (79΄ Κακουλλής)

Ανόρθωση: Λόρια, Γκαλίτσιος, Κ.Αρτυματάς, Κορέια, Νταουσβίλι, Οκριασβίλι, Αμπαρταζουμιάν (82΄ Καλτσάς), Μπουσουλάζιτς (64΄Χουσμπάουερ) Βργκοτς, Κβιλιτάια, Ρισβάνης

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

4ος Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης

VAR: Χριστοφή Τιμόθεος

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος