Καραβίδας: Το πρωτάθλημα των 14 ομάδων είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων

Εναντίον σε ενδεχόμενη κάθετη κάθοδο ξένων διαιτητών είναι ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψη του ότι το πρωτάθλημα με τη συμμετοχή 14 ομάδων είναι το καλύτερο.  

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0, πρόεδρος της Δόξας ανέφερε ότι «είμαι κάθετα εναντίον. Υπάρχει πρόβλημα στη διαιτησία, όμως δεν λύνεται με το πρόβλημα των ξένων. Δεν θέλω να έχω ξένους διαιτητές στα παιχνίδια της Δόξας και να πληρώνουμε περισσότερο».

Ερωτηθείς για ενδεχόμενο επαναφοράς σχεδίου με 14 ομάδες, ο Κώστας Χριστοδούλου είπε ότι «έχει αποδειχτεί ότι το πρωτάθλημα των 14 ομάδων είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων. Ένα προϊόν που είναι το πιο συναρπαστικό γιατί θέλουμε να το ξηλώσουμε και τα οφέλη του να τα επωφελούνται 4-5 ομάδες σε καιρό πανδημίας;».

Για την απόφαση επαναφοράς των 12 ομάδων που είχε ψηφιστεί ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατωκοπίας δήλωσε ότι «αποφασίστηκε από τη μειονότητα. Είναι αντισυνταγματικό και δεν είναι σωστό. Σε καμιά χώρα δεν κάνουν αυτό που θέλουν οι πέντε και να αγνοούμε τους 25. Μας είχε φέρει προ τετελεσμένων. Μας είπαν ότι θα μέναμε στις 14 αλλά την τελευταία στιγμή κάποιοι πρόεδροι άλλαξαν άποψη. Πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όλα, όχι η μειονότητα».