Με «τεσσάρα» φουλάρει για τίτλο η Σίτι

Ακόμα ένα εμπόδιο στον δρόμο προς τον τίτλο ξεπέρασε η Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε 4-1 της Γουλβς στο «Έτιχαντ», πετυχαίνοντας την 15η συνεχόμενη νίκη της στην Premier League.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να ζορίστηκαν, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο με στόφα πρωταθλητή πέτυχαν τρία γκολ και έδειξαν ότι φέτος κανείς δεν μπορεί να τους κοντράρει.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έφτασε πήρε νωρίς το προβάδισμα στο ματς, αφού μόλις στο 15ο λεπτό μετά από εκπληκτική προσπάθεια ο Ντεντόνκερ στην προσπάθεια του να διώξει προ του Στέρλνινγκ έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδα δίνοντας προβάδισμα 1-0 στη Σίτι.

Όσο οι «σίτιζενς» δεν μπορούσαν να κλειδώσουν τη νίκη με ένα δεύτερο τέρμα οι «λύκοι» έπαιρναν μέτρα και κατάφεραν στο 61ο λεπτό μετά από συνεργασία του Μουτίνιο με τον Κόαντι, με τον πρώτο να εκτελεί φάουλ στην καρδιά της άμυνας της Σίτι και τον Άγγλο αμυντικό να πιάνει χαμηλή κεφαλιά για το 1-1.

Ότι δεν έκανε σε όλο το ματς η ομάδα του Πεπ το πέτυχε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Γκάμπρειλ Ζεσούς στο 80ο λεπτό έγραψε από κοντά το το 2-1, ενώ ο Μάχρεζ στις καθυστερήσεις έκανε πιο όμορφο τον φωτεινό πίνακα, σημειώνοντας το 3-1. Ο Γκάμπριελ Ζέσους όμως χτύπησε και πάλι και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και έκανε το ματς να φαντάζει πιο εύκολο απ’ ότι αποδείχθηκε.

Πηγή: sport-fm.gr