Πήρε θέση για την κόκκινη ο Κετσπάγια και την είπε στους διαιτητές για τις καθυστερήσεις

Πήρε θέση για την κόκκινη του Γκεριέρ και διαμαρτυρήθηκε για τις καθυστερήσεις που έδειξε ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, ο Τιμούρ Κετσπάγια. 

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου, ανέφερε αρχικά πως, «σίγουρα δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά, δεχθήκαμε ένα γκολ, μετά έγιναν κάποια πράγματα, ο Απόλλωνας έμεινε με δέκα παίκτες. Προσπαθήσαμε αρκετά για να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. 

Μετά το 0-2, κάναμε αρκετές ευκαιρίες, κάναμε σουτ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα, θα ήταν άδικο για τον Απόλλωνα, που έμεινε με δέκα παίκτες για περισσότερο από 70 λεπτά». 

Σημείωσε εξάλλου ότι «στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε ούτε είκοσι λεπτά και είδαμε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις. Δεν είδα τις φάσεις, δεν μπορώ να σχολιάσω, αλλά από τη στιγμή που έτρεχε αίμα από το κεφάλι του παίκτη, κάτι σοβαρό έγινε».

Για τα αμυντικά λάθη, είπε πως «όταν κάνεις έτσι εύκολα λάθη, δίνεις αέρα στον αντίπαλο. Πιο πολύ, με πείραξε το πρώτο γκολ, επειδή οι παίκτες ήταν αμαρκάριστοι. Για το δεύτερο δεν τίθεται θέμα, γιατί πιέζαμε να σκοράρουμε. Έμειναν άλλα εννέα παιχνίδια. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, ούτε για μας, αλλά ούτε για τους άλλους». 

Για το αν η ισοπαλία μπορεί να στοιχίσει το πρωτάθλημα, είπε ότι κάθε απώλεια είναι σημαντική, γιατί εσύ δεν κερδίζεις, αλλά οι άλλοι κερδίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: