ΒΙΝΤΕΟ: Πυρά Κίρζη στους διαιτητές-«Έδειξε εμπάθεια ο Νικολάου, η ανοχή τέρμα»

Έξαλλος ήταν ο Νίκος Κίρζης, για τη διατησία του αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση, με τα πυρά του να στρέφονται προς το πρόσωπο του Γιώργου Νικολάου.

Μιλώντας στην κάμερα της Cablenet, ο κ. Κίρζης ανέφερε αρχικά ότι «πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που στάθηκαν εξαιρετικά, απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο όπως είναι η Ανόρθωση, αλλά ήταν άνιση μάχη. Όταν λέω άνιση μάχη εννοώ ότι όλα τα κρίσιμα σημεία ήταν εναντίον μας. Δεν ξέρω που θα πάει αυτό το πράγμα».

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «θα μιλήσω ειδικά για τον κ. Γιώργο Νικολάου που ήταν στο VAR. Άρχισε να εμφανίζεται πάλι όποτε είναι στο VAR. Και ο διαιτητής και ο κ. Νικολάου καθόρισαν το αποτέλεσμα».

Επισήμανε ότι  «η υπομονή μας ερμηνεύεται σαν ενοχή, αλλά αυτό θα σταματήσει εδώ. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχουμε τίποτα με την Ανόρθωση. Θα είναι απαίτησή μας, για ξένους διαιτητές. Λυπάμαι, αλλά οι Κύπριοι διαιτητές δεν μπορούν.

Η ανοχή τέρμα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Κανεί πλέον με τους Κύπριους διαιτητές, δεν μπορούν. Θα απαιτήσουμε από αύριο κιόλας ξένους διαιτητές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: