«Ο ΑΠΟΕΛ έχει οικονομική δυσκολία, πρέπει να κινηθεί διαφορετικά στη νέα σεζόν»

Στη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Εθνικού, αναφέρθηκε ο παλάιμαχος άσος και πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0. μίλησε και για τον στήσιμο του ΑΠΟΕΛ στην επόμενη σεζόν από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. 

Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Στην τελική ήταν μια καλή εμφάνιση πιστεύω. Ειδικά μετά το δεύτερο τέρμα λύθηκαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας πέρασε δύσκολες στιγμές, είχε και το πέναλτι όχι που κέρδισε αλλά που το δόθηκε, όμως το έπιασε ο Ουζόχο και βοήθησε. Ήρθαν τα τέρματα από καλές συνεργασίες. Ο Κατσαντώνης κινήθηκε από θέση επιτελικού που του ταιριάζει γιατί ξέρει μπάλα και έδωσε την πάσα στο σωστό χρόνο για τον Ζαχίντ που έκανε καλή κίνηση και έδωσε στον Ενσούε που ξέρει να τελειώνει τις φάσεις».

Για το στήσιμο του ΑΠΟΕΛ στη νέα σεζόν από τον Πουρσαϊτίδη, ο Τάκης Αντωνίου είπε «το θέμα είναι πολύπλοκο. Σχεδόν όλοι οι παίκτες που παίζουν έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Η ομάδα έχει και μια οικονομική δυσκολία, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι και ότι πιο εύκολο να σπάσεις συμβόλαιο όπως γινόταν πιο παλιά. Πρέπει να κινηθεί διαφορετικά η ομάδα στη νέα σεζόν, να βρει παίκτες με πιο λίγα χρήματα, κάτι που φαίνεται πως μπορείς να πράξεις φθάνει να κάνεις σωστή προεργασία».