Σήκωσε το γάντι και απάντησε για το μέλλον του στην Ομόνοια ο Μπεργκ

Το μέλλον του στην Ομόνοια σχολίασε ο Χένινγκ Μπεργκ, καθώς το συμβόλαιο του Νορβηγού λήγει στο τέλος της σεζόν. 

Όπως ο ίδιος είπε με το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, «έχουμε ένα καλό διάλογο με τον σύλλογο, είναι χαρούμενος με την παρουσία μου και γω το ίδιο. Θα συνεχίσουμε αυτόν το διάλογο μέχρι το τέλος και θα δούμε που βρισκόμαστε, είναι αυτό που συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που βρίσκομαι στην ομάδα μέχρι τώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η... φωτοβολίδα του Κούσουλου που έβαλε μπροστά την Ομόνοια

Για τον αγώνα, ο Χένινγκ Μπεργκ είπε, «είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το σημερινό όπως όλα με τον Ολυμπιακό. Το ξεκίνημα ήταν καλό για μας αλλά όχι τόσο η συνέχειά του. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο κοντά σε εμάς. Πέτυχαμε ένα εξαιρετικό γκολ και η απόδοση μας στην επανάληψη ήταν καλύτερη. Κρατώ την νοοτροπία των ποδοσφαιριστών μου γιατί δεν τα έβαλαν κάτω, συνέχισαν να πιστεύουν και έκαναν μια καλή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο. Τώρα έχουμε κάποιες μέρες για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Είχαν βελτιωθεί οι ποδοσφαιριστές μου πριν πετύχουμε το γκολ. Είμασταν πιο δημιουργικοί στην επανάληψη. Δεν είχαμε αλλάξει κάτι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, κάναμε αυτό που κάνουμε πάντα».