H αγγαρεία που ξεκινά και οι ανοιχτοί λογαριασμοί του ΑΠΟΕΛ με τον Εθνικό

Η αγγαρεία του ΑΠΟΕΛ, στο δεύτερο γκρουπ του πρωταθλήματος, ξεκινά από το ΓΣΠ, με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, μια ομάδα που ουσιαστικά με τη νίκη της, στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, στο ίδιο γήπεδο, στέρησε από τους γαλαζοκίτρινους την ευκαιρία να μπουν στην πρώτη εξάδα.

Ο ΑΠΟΕΛ, σε περίπτωση νίκης, θα ανοίξει μεγάλη απόσταση από τις ομάδες που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού και θα τελειώσει μια και καλή από το ενδεχόμενο να μπει σε περιπέτειες.

Σίγουρα, η κρισιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους στον Αρχάγγελο, πως η ομάδα πρέπει να πάρει τη νίκη πάση θυσία. Γι’ αυτό, ο Ελλαδίτης τεχνικός, δούλεψε στο κομμάτι της ψυχολογίας, αφού γνωρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν κίνητρα, στο δεύτερο γκρουπ και το μόνο που σκέφτονται είναι το κύπελλο, θεσμός στον οποίο μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Μέχρι όμως να έρθει η ώρα του επαναληπτικού απέναντι στην Ομόνοια, ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει εκτός από τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό και παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφο, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Πουρσαϊτίδης, πέραν από το κομμάτι της ψυχολογίας, φρόντισε να κρούσει καμπανάκι κινδύνου στους παίκτες, υπενθυμίζοντάς τους ότι ο Εθνικός τους είχε κερδίσει με 2-3, πριν από τρεις εβδομάδες, αποτέλεσμα που καταρράκωσε τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Γι’ αυτό, τους ζήτησε να δώσουν την απάντηση τους στην ομάδα της Άχνας, παίρνοντας τη νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα.

Σημειώνεται ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε τη φετινή σεζόν τον Εθνικό, αφού στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία 0-0.

Από την άλλη, ο Ηλίας Χαραλάμπους, είδε την ομάδα του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ να βγάζει πάθος και παρά την ήττα, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση και με δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, να θέσει στέρεες βάσεις για παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Ο Κύπριος προπονητής, θα ακολουθήσει την συνταγή που ακολούθησε και στον προηγούμενο αγώνα, ώστε να φύγει ξανά από το ΓΣΠ με το τρίποντο.

Πάντως, εκείνη η νίκη του Εθνικού, ήταν η πρώτη μετά από είκοσι χρόνια και σε περίπτωση που πετύχει δεύτερη συνεχόμενη στην έδρα των γαλαζοκιτρίνων, αυτό θα είναι ένα πρωτοφανές επίτευγμα για την ομάδα της Άχνας.

Δειτε Επισης

Πέφτουν τα τείχη, ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση των 57 θυμάτων των Τεμπών
Φωτιά σε δύο οχήματα έξω από μηχανουργείο στην Πάφο-Επηρεάστηκε και τρίτο
Καλωσόρισε τη λειτουργία διαδρόμου από την Κύπρο, τόνισε ανάγκη χερσαίων περασμάτων ο Μπορέλ
ΒΙΝΤΕΟ: Επί ποδός καθ' όλη της διάρκεια της νύχτας συνεργεία της Πυροσβεστικής-Πλημμύρησαν σπίτια και δρόμοι
Μικροεπεισόδια ανάμεσα σε Σύρους και Ε/κ στην Πάφο, συνελήφθη 44χρονος-Ζημιές στη δομή ανηλίκων
Η βαθμολογία των έξι Ευρωβουλευτών για το έργο τους-Η κοινοβουλευτική και δημόσια επιρροή τους
Τα πολλά ψηφοδέλτια, οι εκατοντάδες υποψήφιοι και το ενδεχόμενο σύγχυσης των ψηφοφόρων
Παραλύουν ΚΙΕ, Ολοήμερα και Μουσικά Σχολεία την Πέμπτη-Έξω από το ΥΠΑΝ οι εκπαιδευτικοί
Δεν λαμβάνουν γονική άδεια οι αυτοτελώς εργαζόμενοι-Δύο νομοσχέδια ενώπιον της Βουλής
Πανηγυρική εμφάνιση Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία-Το μήνυμα για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας