Η σύντροφός του Ντέλε Άλι τον χώρισε επειδή είχε «καεί» στο Fortnite

Ο Ντέλε Άλι χώρισε από τη σύντροφό του Ρούμπι Μέι επειδή περνούσε υπερβολικά πολύ χρόνο, παίζοντας το online video game Fortnite.

Το ζευγάρι, αμφότεροι 24 χρόνων, έχουν πάρει χωριστούς δρόμους μετά από μια σειρά έντονων αντιπαραθέσεων, με αποτέλεσμα το μοντέλο να εγκαταλείψει τη βίλα των δύο εκατομμυρίων λιρών του ποδοσφαιριστή.

Φίλοι του μοντέλου δήλωσαν ότι η ίδια ήταν εξοργισμένη λόγω της πρόσφατης συμπεριφοράς του (πρώην) συντρόφου της, ο οποίος ξοδεύε πάρα πολύ χρόνο παίζοντας Fortnite.

«Ντέλε και Ρούμπι Μέι έχουν τελειώσει. Η σχέση τους ήταν ταραγμένη, αλλά τώρα έχει έρθει το τέλος. Η Ρούμπι είναι λυπημένη, αλλά φροντίζει τον εαυτό της. Ανέχτηκε για αρκετό καιρό την καλοπέραση του Ντέλε και μάζεψε τα πράγματά της», ανέφερε μια πηγή στη Sun.

Το πρώην ζευγάρι χώρισε λίγο πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ρούμπι, μοντέλο για τους Dolce & Gabbana και Chanel, άρχισε να βγαίνει με τον ποδοσφαιριστή το 2016. Χώρισαν για ένα μικρό διάστημα το 2018.

Έπεσαν και θύματα ληστείας

Πέρσι, μασκοφόροι ληστές με μαχαίρια εισέβαλαν στο σπίτι τους καθώς ο Άλι έπαιζε μπιλιάρδο με τον 24χρονο αδελφό του Χάρι Χίκφορντ και έναν φίλο.

Ο μέσος της Τότεναμ, ο οποίος τον περασμένο μήνα φέρεται να ζητούσε τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν επειδή αγωνιζόταν λίγο στην ομάδα του, δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο. Οι ληστές διέφυγαν με ρολόγια και κοσμήματα και ο Άλι αποφάσισε να ενισχύσει την ασφάλεια, αγοράζοντας ένα σκυλί ράτσας ντόμπερμαν.

Η Ρούμπι εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε πρωτοσέλιδα όταν εντοπίστηκε να παρηγορεί τον Βρετανό διεθνή μετά την ήττα της Αγγλίας με 2-1 από την Ισλανδία και τον αποκλεισμό της από το Euro 2016. Από τότε, έχουν εντοπιστεί μαζί κατά τη διάρκεια διακοπών σε διάφορα μέρη, συμπεριλαμβανομένης της Μυκόνου και της Ιμπίθα.

Η Ρούμπι, η οποία ενημερώνει διαρκώς το προφίλ της στο Instagram με στιγμές της ζωής της, δέχθηκε την κατακραυγή των υπευθύνων οδικής ασφάλειας της Βρετανίας όταν πόσταρε οδηγώντας σε αυτοκινητόδρομο.

Η χρήση τηλεφώνου κατά την οδήγηση απαγορεύεται και αρκετοί προέτρεψαν την αστυνομία να ερευνήσει το περιστατικό. Οι παραβάτες μπορεί να τιμωρηθούν με πρόστιμο έως 1.000 λίρες και ενδεχομένως να χάσουν το δίπλωμά τους.

Πηγή: Reader.gr