Κλοπ: Θα είναι η επιτυχία η πρώτη τετράδα

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 6η θέση της Premier League με 40 βαθμούς έχοντας διαφορά πέντε πόντων από την πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League.

Οι Reds αντιμετωπίζουν την Κυριακή την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης τόνισε ότι η είσοδος στην πρώτη τετράδα φέτος θα ήταν επιτυχία.

"Θα είναι μεγάλη επιτυχία να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Φτάνει να δείτε τους άλλους ανταγωνιστές. Σημασία έχουν μόνο τα αποτελέσματα, ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει ψέματα. Θέλουμε καλύτερα αποτελέσματα, αυτό πρέπει να αλλάξουμε" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η Λίβερπουλ χρειάζεται ριζική ανοικοδόμηση το καλοκαίρι. Ο Γερμανός τεχνικός απάντησε αρνητικά τονίζοντας ότι εξαιτίας των τραυματισμών η φετινή του ομάδα δεν κατάφερε να παίξει μαζί.

"Να χτίσουμε ξανά την ομάδα; Να φέρουμε δέκα και να διώξουμε άλλους δέκα; Δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Η ομάδα της φετινής χρονιάς δεν κατάφερε να παίξει μαζί. Φυσικά θα γίνουν κάποιες αναπροσαρμογές" σχολίασε ο Κλοπ.

Πηγή: sport24.gr