Ριβάλντο: Η Σίτι με τον Μέσι θα είναι ασταμάτητη

Ο Ριβάλντο φαίνεται πως δείχνει τον... δρόμο στον Λιονέλ Μέσι, θεωρώντας πως η Μάντσεστερ Σίτι φαντάζει ιδανικός προορισμός για τον Αργεντινό αστέρα.

Παλαιότερα ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ανέφερε πως οι «μπλαουγκράνα» θα έπρεπε να είχαν πουλήσει τον Μέσι πριν τη λήξη του συμβολαίου του, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων.

Με νέα δήλωσή του ο Ριβάλντο, τονίζει πως η Μάντσεστερ Σίτι φαντάζει ιδανικός προορισμός για τον Αργεντινό αστέρα, ενώ και οι «πολίτες» σε περίπτωση που εντάξουν στο ρόστερ τους τον «Λίο» θα είναι ασταμάτητοι.

«Ο Γκουαρδιόλα έχει φτιάξει μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, τρέχοντας ένα σερί 19 συνεχόμενων νικών και τα πάνε καλά σε εγχώριο και μη, επίπεδο. Η Σίτι είναι ένας πολύ πλούσιος σύλλογος, πράγμα που τους επιτρέπει να παίρνουν τους καλύτερους παίχτες, γι' αυτό πιστεύω πως θα ήταν ένας εξαιρετικός προορισμός για τον Μέσι, αν έφευγε από την Μπαρτσελόνα. Αν αναλογιστεί κανείς την επιτυχία της συνεργασίας του με τον Πεπ στο παρελθόν, είναι σαφές πως μια επανένωση θα έκανε την Σίτι δυνατότερη. Για την ακρίβεια, θα τους καθιστούσε φαβορί σε όποια διοργάνωση συμμετέχουν», ανέφερε ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ.

Πηγή: gazzetta.gr