«Δεν αναφερθήκαμε πουθενά στην Ομόνοια, έγιναν λάθη και παραβάσεις δεν δόθηκαν»

Στις ανακοινώσεις του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, σε σχέση με την επίμαχη φάση στο 88' στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο κύπελλο, κλήθηκε να αναφερθεί ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0., o υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ δήλωσε ότι δεν είχε αναφέρει πουθενά η Ομόνοια, αλλά οι γαλαζοκίτρινοι αναφέρονταν στη διαιτησία του παιχνιδιού.

«Έγιναν πολλά λάθη και στο προηγούμενο παιχνίδι και στο επόμενο μεταξύ μας παιχνίδι που ακολούθησε, υπήρξαν παραβάσεις που δεν δόθηκαν δυστυχώς. Δεν ξέρω τι εννοεί η Ομόνοια ξεκάθαρες φάσεις δεν ξέρω αν υπάρχουν πιο ξεκάθαρες φάσεις από δύο πέναλτι. Η πίεση που υποτίθεται ότι βάλαμε, όπως ανέφεραν, δεν είχε το αποτέλεσμα που θα έπρεπε. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι στον πρώτο γκρουπ και αναμένουμε με ενδιαφέρον την απόδοση της διαιτησίας σε αυτά τα παιχνίδια και εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε. Όταν βλέπεις εξόφθαλμα λάθη να μην σφυρίζονται υπέρ του αντιπάλου σου, δεν σε πειράζει και βγαίνεις και κατηγορείς ότι ψάχνει εξιλαστήρια θύματα αλλά είναι κάποια εξόφθαλμα που συμβαίνουν. Η Ομόνοια υποστήριζε το VAR εδώ και καιρό και ήταν υ VAR που αλλάζει συνεχώς αποφάσεις και ότι γίνεται λάθος χρήση του VAR που τα δημοσιεύει και η ΚΟΠ, όταν το κάνουμε εμείς όμως και τα δημοσιεύουμε, είναι πρόβλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: