Αναβλήθηκε το Τορίνο-Σασουόλο λόγω κορωνοϊού

Η απειλή του Covid-19 εξακολουθεί να κρέμεται ως δαμόκλεια σπάθη πάνω από τον παγκόσμιο αθλητισμό και στην Ιταλία η κατάσταση κινδυνεύει να ξεφύγει εκ νέου, καθώς όλο και πληθαίνουν τα κρούσματα το τελευταίο διάστημα που αφορούν ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστό πως πέντε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ίντερ βρέθηκαν θετικοί (δεν είναι ανάμεσά τους κάποιους παίκτης) ενώ λίγη ώρα αργότερα ήρθε η διοργανώτρια αρχή της Serie A να κάνει γνωστό την οριστική αναβολή του αγώνα Τορίνο - Σασουόλο ελέω κορονοϊού.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής (26/2, 21:45) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρήθηκε ανέφικτο από τη στιγμή που υπάρχουν οκτώ επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Τορίνο και αποφασίστηκε η μετάθεση του αγώνα για την 17η Μαρτίου.

Από τα οκτώ άτομα που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, η γκρανάτα ανακοίνωσε πως οι επτά είναι παίκτες και ένας μέλος του ιατρικού επιτελείου, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να αναφέρει πως μεταξύ των παικτών που βρέθηκαν θετικοί είναι οι Λινέτι, Μπελότι, Σίνγκο και Μπαζέλι.

Την ίδια ώρα εκφράζονται φόβοι για αναβολή και στο επόμενο ματς πρωταθλήματος της Τορίνο, καθώς αυτό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη (2/3, 19:30), στην έδρα της Λάτσιο για την εμβόλιμη 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη