Τσουκαλάς: Φανταστικό να παίξουν μαζί Τζόλης και Δουβίκας

Για τη μεταγραφή Δουβίκα, την εικόνα του ΠΑΟΚ και τον προπονητή Πάμπλο Γκαρσία μίλησε ο άλλοτε συμπαίκτης του Ουρουγουανού, Σταύρος Τσουκαλάς, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Δουβίκα: «Ο Τάσος είχε έρθει από τη δεύτερη ομάδα αλλά έπεσε σε κατάσταση που η ομάδα είχε σέντερ φορ. Δεν πήρε τις ευκαιρίες που έψαχνε και καλά έκανε που πήγε στο Βόλο. Ήθελε μια ομάδα που θα του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Φαινόταν εξαρχής ότι το ήθελε πολύ, είχα συγκέντρωση και αφοσίωση στο ποδόσφαιρο. Εκτός από το ποδόσφαιρο και η αφοσίωση είναι σημαντική. Ήταν ταπεινός, ντροπαλός, είχε σωστή αθλητική παιδεία. Ήταν δουλευταράς, ερχόταν πρώτος και έφευγε τελευταίος. Τον είχα απο κοντά γιατί δύσκολα θα βρει παιδιά να συμπεριφέρονται έτσι. Έδειχνε ότι το ήθελε πολύ».

Για το αν θα τα καταφέρει στον ΠΑΟΚ: «Ο Τάσος είναι πνευματικά σκληρός και δυνατός. Δουλεύει πολύ. Καθημερινά σκέφτεται το ποδόσφαιρο και πιστεύω θα τα καταφέρει. Είναι μια καλή κίνηση για επένδυση και μπορεί να βοηθήσει και άμεσα».

Για Τζόλη - Δουβίκα: «Αυτοί οι δύο είναι στα καλύτερα ταλέντα της ηλικίας τους στην Ελλάδα. Έχουν το μέλλον μπροστά τους. Το να έπαιζαν μαζί θα ήταν κάτι φανταστικό και για αυτούς και για την ομάδα. Μόνο να κερδίσει έχει ο ΠΑΟΚ». 

Για τον ΠΑΟΚ: «Πέρασε μια κοιλιά αλλά έγινε σωστή διαχείριση. Τώρα είναι στα πάνω του, έχει βρει τους ρόλους, έχει καλύτερη ψυχολογία και προσαρμογή. Ο Πάμπλο ήθελε χρόνο να περάσει τα θέλω του. Η ομάδα έχει άλλη δυναμική και όσο περνά ο καιρός θα πάει καλύτερα».

Για Γκαρσία: «Σίγουρα η σχέση προπονητή και παίκτη θα έχει διαφορά. Τα χαρακτηριστικά του τα δείχνει. Η σοβαρότητα, η πειθαρχία και η νοοτροπία νικητή τα βγάζει στην ομάδα. Θα δουλεύουν πολύ καθώς και αυτός δούλευε».

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Όταν παίζεις με μικρότερης δυναμικής αντιπάλους όταν χτίζεις θα υπάρχουν κάποια κενά. Αυτά διορθώνονται μέσα από προπόνηση και βίντεο. Είναι σε καλό δρόμο όμως καθώς ότι αρνητικό θα προσπαθήσουν να τον λύσουν».

Πηγή: Metrosport