powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Έπεσε με τα μούτρα στην πυρκαγιά η Έλένη Σταύρου

Πολλοί ήταν οι πολιτικοί που με το ξέσπασμα της μεγάλης πυρκαγιάς στην Σολέα έσπευσαν στην περιοχή είτε για να δουν από κοντά πώς έχει η κατάσταση, είτε για να στηρίξουν ψυχολογικά αυτούς που μάχονταν με τις πύρινες φλόγες.
Υπήρχαν όμως και κάποιοι που στο πλαίσιο αυτής της στήριξης, προχώρησαν ένα βήμα πέρα, άφησαν τις δηλώσεις και έπεσαν στην φωτιά μαζί με τους εθελοντές.

Κλασσικό παράδειγμα η βουλευτής Λεμεσού του ΔΗΣΥ Ελένη Σταύρου η οποία δεν δίστασε να  βγάλει τα ταγιέρ, να φορέσει την παραλλαγή της και πιάσει το λάστιχο σβήνοντας φωτιές. Σημειώνεται πως από τις πρώτη στιγμή της εκλογής της η κ. Σταύρου είχε ταχθεί ανεπιφύλακτα υπέρ της ανάγκης για δημιουργία υφυπουργείου Υπαίθρου.

 

Όπως μάλιστα έγραψε η ίδια στο διαδίκτυο: 

Την πύρινη τραγωδία των τελευταίων ημερών , επέλεξα και την έζησα σαν απλός εθελοντής. Με ένα λάστιχο του νερού , σε απόκρυμνες χαραμάδες , μέσα στο φλεγόμενο δάσος , με τους εθελοντές και τους ηρωικούς Λειτουργούς της Υπηρεσίας .
Μελέτησα τη φρίκη της πυρκαγιάς και το μεγαλείο των ανδρών και γυναικών που την αντιμετωπίζουν .Για να έχω άμεση προσωπική γνώση , για να μη ξαναγίνει αυτό το κακό , αλλά και να συμβάλω στη λύση των Προβλημάτων των Λειτουργών .
Υποκλινόμαστε στους δύο Ηρωικούς Δασοπυροσβέστες .ΕΜΠΡΑΚΤΑ , ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΖΟΥΣΕΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ .
ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ

 

 

 

 el 5

 

el 4
el 3
el 2
el 1<
<

 

 <
 
 
 
;