Πυρ και μανία η ΑΛΣ Ομόνοια-«Αν νομίζετε ότι θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια, είστε γελασμένοι»

Για το ενδεχόμενο διακοπής των πρωταθλημάτων στις μικρότερες κατηγορίες εξέδωσε ανακοίνωση η ΑΛΣ Ομόνοια, εξαπολύοντας πυρά προς κάθε κατεύθυνση.

Αναλυτικά: 

Ομονοιάτισσες / Ομονοιάτες

Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας αναφορικά με διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σε ΜΜΕ και ιστοσελίδες σχετικά με πιθανή ΜΗ επανέναρξη των πρωταθλημάτων των μικρών κατηγοριών για να αναφέρουμε τα εξής:

Ως Α.Λ.Σ ΟΜΟΝΟΙΑ από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία έχουμε επιδείξει υπεύθυνη στάση προασπιζόμενοι την ανθρώπινη ζωή και την δημόσια υγεία, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας και τις οδηγίες των υπευθύνων και της επιδημιολογικής ομάδας. 

Μετά από τόσες θυσίες, όχι μόνο από εμάς, αλλά και από όλα τα υπόλοιπα Σωματεία να τα κρατήσουμε στην ζωή εν μέσω πανδημίας και οικονομικών δυσκολιών, μάλιστα χωρίς την παραμικρή βοήθεια από το κράτος και τους αρμόδιους φορείς, τις τελευταίες μέρες ακούμε και διαβάζουμε για ακόμα μια φορά το θέατρο του παραλόγου.

Ένα θέατρο που έχει πάντα τον ίδιο πρωταγωνιστή, την διακοπή των πρωταθλημάτων χωρίς να αντιλαμβάνονται κάποιοι τις καταστροφικές  συνέπειες της πράξης αυτής. 

Από την πρώτη μέρα έναρξης των πρωταθλημάτων των μικρών κατηγοριών, αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης, όλα τα Σωματεία και οι αθλητές μας επέδειξαν αίσθημα ευθύνης και ακολούθησαν πιστά τα πρωτόκολλα. Και αυτό φαίνεται και από τα ελάχιστα κρούσματα των ομάδων και των αθλητών τους σε σχέση με τον αριθμό ατόμων που συμμετέχει γύρω από τα πρωταθλήματα των μικρών κατηγοριών. 

Κάποιοι δυστυχώς παίζουν με την νοημοσύνη μας και επιμένουν να μην θέλουν να καταλάβουν ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διακοπεί κανένα πρωτάθλημα και ότι ο αθλητισμός γενικότερα πρέπει να επαναρχίσει άμεσα γιατί οι συνέπειες σε αντίθετη περίπτωση θα είναι δυσανάλογες. 

Κύριοι είναι τόσο απλό που θα έπρεπε να σας γινόταν άμεσα αντιληπτό ότι τυχών διακοπή των πρωταθλημάτων των μικρών κατηγοριών θα είναι ταφόπλακα για τα Σωματεία και τους χιλιάδες εργαζομένους σε αυτά. Μπορεί οι μικρές κατηγορίες να μην έχουν την χλιδή και τα εκατομμύρια της πρώτης κατηγορίας είναι όμως ο πνεύμονας του Κυπριακού ποδοσφαίρου και για αυτό πρέπει ο διακόπτης να μείνει ανοιχτός. 

ΥΓ. Αν νομίζετε ότι θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να βλέπουμε τους κόπους χιλιάδων ανθρώπων να πετιούνται στο κάλαθο των αχρήστων είστε γελασμένοι.