Ραγίζει καρδιές ο Γκασόλ για τον Κόμπι-«Δεν περνάει μέρα που να μην νιώθω την παρουσία σου»

Ο Πάου Γκασόλ και ο Κόμπι Μπράιαντ μοιράζονταν μια μοναδική φιλία και φυσικά ο Ισπανός δεν ξέχασε τον φίλο του.

Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερη για όλο τον μπασκετικό πλανήτη, αφού συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζίτζι, σε ένα τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο.

Ο Πάου Γκασόλ είναι γνωστό ότι μοιραζόταν μια ξεχωριστή φιλία με τον Κόμπι, ενώ πλέον διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με όλη την οικογένεια. Η κόρη του πήρε το όνομα της Τζιάνα και ο δεσμός αυτός έχει γίνει αιώνιος.

Ο Ισπανός παίκτης φυσικά δεν ξέχασε το φίλο του και είχε μερικά λόγια καρδιάς να πει.

«Μου λείπεις αδελφέ... δεν περνά μια μέρα χωρίς να νιώθω την παρουσία σου σε ό,τι κάνω. Το πνεύμα σου, η φιλοδοξία σου, η αγάπη σου... συνεχίζουν να λάμπουν στην ζωή μου και πολλών άλλων.

Φωτογραφίες, βίντεο, πολύ ξεχωριστές στιγμές συνεχίζουν να μοιράζονται από αμέτρητο κόσμο που σε θαύμαζε και σε αγαπούσε με τον τρόπο του, θυμίζοντας μου πόσο τυχερός ήμουν που μοιράστηκα κάποιες από αυτές τις στιγμές μαζί σου. Ελπίζω εσύ και η Τζίτζι να χαμογελάτε βλέποντας πόσο δυνατά, γλυκά και σπουδαία είναι τα κορίτσια σου. Μεγαλώνουν γρήγορα αδελφέ.

Εύχομαι να μπορούσες να συναντήσεις την Ελίσαμπετ Τζιάνα. Θα φροντίσουμε να μάθει από που προέρχεται το όνομα της ... πόσο ξεχωριστοί, αξιαγάπητοι και πόση έμπνευση έδιναν η ξαδέλφη της Τζίτζι και ο θείος Κόμπι.

Σήμερα τιμούμε και γιορτάζουμε και τους δυο σας, μας αφήσατε τόσα... αλλά ακόμα και αν δεν είναι τα πράγματα όπως θα θέλαμε, είστε και πάντα θα είστε στις καρδιές μας».

Πηγή: gazzetta.gr