Πανευτυχής ο Μπεργκ-«Δεν τα παρατήσαμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πολύτιμη νίκη που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στην Ένωση, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι τη νίκη. Παίξαμε πολύ καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Φτιάξαμε σπουδαίες προϋποθέσεις και ευκαιρίες,  στο πρώτο ημίχρονο μας έλειπε μόνο το γκολ. Στο δεύτερο υπήρχε πολύς κόσμος στην περιοχή της Ένωσης και δυσκολευόμασταν να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Δεν τα παρατήσαμε. Φτιάξαμε προϋποθέσεις και πετύχαμε ένα γκολ από στατική φάση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, είναι καλό αποτέλεσμα με καλή απόδοση»

Για τον Λοΐζου και τον Τσέποβιτς: «Ήταν η πρώτη του συμμετοχή στην εντεκάδα. Δούλεψε πολύ καλά στην προπόνηση. Έκανε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ήταν καλές οι τοποθετήσεις του και πέτυχε το γκολ. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Όταν είναι πιο έτοιμος θα είναι πολύ καλύτερος. Ο Λοΐζου είναι σε καλή κατάσταση. Ήταν κοντά στο να ξεκινήσει σήμερα όμως ο Τιάγκο είναι επίσης σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Λοΐζου μας βοήθησε πολύ και έκανε πολύ καλό παιχνίδι».