Το απλό ποδόσφαιρο, το «χάρμα ιδέσθαι» για Ζαχίντ και το γκολ του Εφραίμ

Για την εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει ο ΑΠΟΕΛ στα τελευταία παιχνίδια, μίλησε ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ Τάκης Αντωνίου, ο οποίος έκανε εξάλλου ιδιαίτερη μνεία στους Ζαχίντ και Εφραίμ.

Μιλώντας στον SuperSport Fm, ανέφερε αρχικά ότι, «η έλευση Πουρσαϊτίδη έχει φέρει διπλή υπηρεσία. Ανέβασε την ομάδα στη βαθμολογία, ενώ μέσω της απλοποίησης του ποδοσφαίρου που παίζει της ομάδας έχει βοηθήσει για να δούμε τα όρια των παικτών μας».

Όσον αφορά το ντέρμπι για την Ανόρθωση είπε πως «δεν θα ήθελα να δώσουμε επιπλέον βάρος. Ότι δηλαδή γίναμε υπερ-ομάδα και ότι γίναμε το φαβορί κόντρα στην Ανόρθωση. Το θέμα είναι η διάσωση της περηφάνιας της ομάδας. Με τον ίδιο τρόπο προσέγγισης θα πρέπει να πάμε κόντρα στην Ανόρθωση. Θα πρέπει να δείξουν ότι είμαστε εδώ κι ότι μπορούμε να διεκδικούμε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο».

Για τον Ζαχίντ σημείωσε πως «να σας θυμίσω ότι παλαιότερα βρέθηκε στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτυ αφού έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Γκουαρδιόλα. Το σίγουρο είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια, είναι χάρμα ιδέσθαι».

Αναφέρθηκε εξάλλου και στον Εφραίμ, λέγοντας πως «ξέρουμε όλοι ποιος είναι και τα προσόντα που έχει. Ο τρόπος που σκόραρε ήταν καταπληκτικός. 9 στους 10 θα σούταραν έξω. Ο Εφραίμ και ο Ζαχίντ ήταν συγκεντρωμένοι στις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν και έκριναν τον αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: