Mια ανάσα από Τάμαρι ο Άρης Θεσσαλονίκης

Πέρα από τη δεδομένη απόκτηση επιθετικού, με τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκεται προ των πυλών του Κλεάνθης Βικελίδης καθώς απομένει η αποδέσμευσή του από την Μαρσέϊγ, ο Αρης κινείται ταυτόχρονα και για περαιτέρω ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής.

Για την ακρίβεια, οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μούσα Αλ Τάμαρι και αναμένονται εξελίξεις εντός 24ώρου! Ο Ιορδανός ακραίος επιθετικός ήταν στη μεταγραφική λίστα του Αρη το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λέουβεν. Η βελγική ομάδα αγόρασε τα δικαιώματά του από τον ΑΠΟΕΛ και τον δέσμευσε με συμβόλαιο έως το 2023. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα λόγω του ότι οι σχέσεις του με τον προπονητή περνάνε… κρίση κι έχοντας χάσει χρόνο και χώρο στα πλάνα της Λέουβεν, ο Αλ Τάμαρι εμφάνισε τάσης φυγής κι έτσι προέκυψαν νέες συζητήσεις μεταξύ του παίκτη του Αρη.

Συζητήσεις οι οποίες άρχισαν σχεδόν πριν από δύο εβδομάδες αλλά έχουν μπει πλέον στην τελική τους βάση, με την Λέουβεν να συναινεί στην παραχώρησή του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Ο Αλ Τάμαρι αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ τη διετία 2018-20 (όπου κατέγραψε 74 συμμετοχές με 12 γκολ και 11 ασίστ ), ενώ συνολικά με τη φανέλα της Λέουβεν έχει 12 παιχνίδια δίχως γκολ ή ασίστ. Είναι σε καλή ηλικία (σ.σ. δεν έχει κλείσει ακόμα τα 24), ενώ εκτός των άλλων είναι και διεθνής με την εθνική της χώρας του με 34 παρουσίες και 7 τέρματα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: