Το τετ-α-τετ Πουρσαϊτίδη-Ζαχίντ και η ικανοποίηση του Ελλαδίτη για τους παίκτες

Χαρούμενος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, στη διάσκεψη που παραχώρησε με το πέρας της πρόκρισης επί του Απόλλωνα.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Ήταν μια σημαντική πρόκριση. Θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά. Είμαστε μέσα στο κύπελλο. Ο πρώτος μας στόχος είναι το κύπελλο. Είναι σημαντικό να είμαστε ζωντανοί. Είμαι χαρούμενος με την αγωνιστικότητα των παιδιών .Είμαι 11 μέρες εδώ παίξαμε τέσσερα παιχνίδια και είμαι ικανοποιημένος. Ακόμα δεν είναι το ΑΠΟΕΛ που φαντάζομαι, όμως μπαίνουν βάσεις, για να γίνει το ΑΠΟΕΛ που φαντάζομαι. Περάσανε πολλά αυτά τα παιδία, ακούσανε πολλά, άδικα, ίσως όχι και άδικα. Είναι εδώ όμως και δίνουν τα πάντα για αυτό τον σύλλογο. Όταν με φώναξε να η διοίκηση να βοηθήσω τον σύλλογο, αυτό ήταν που έπρεπε να κάνω. Δεν κάνουμε κάτι μαγικό. Κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Συγχαρητήρια και στου συνεργάτες μου. Κοιμόμαστε λίγο για να μπορούμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε».

Παράλληλα, σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζαχίντ να αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ, ο Ελλαδίτης κόουτς είπε ότι είχε μια κουβέντα σε προσωπικό επίπεδο με τον Νορβηγό άσο. «Ο Ζαχίντ 'μου είπε ‘’είμαι χαρούμενος και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Οποιαδήποτε πρόταση έρθει τώρα δεν με ενδιαφέρει. Ενημέρωσα και τον πρόεδρο. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο’’. Δεν θέλω να αδικώ τον Ζαχίντ είναι ένας καλός παίκτης, όμως και άλλα παιδιά έχουν καλή απόδοση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: