ΒΙΝΤΕΟ: Εφραίμ και Ζαχίντ απέκλεισαν τον Απόλλωνα και κράτησαν ζωντανό τον ΑΠΟΕΛ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου πανηγύρισε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα, στο νοκ άουτ παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ. 

Οι γαλαζοκίτρινοι με τα γκολ των Εφραίμ στο 8’ και του Ζαχίντ στο 78’ πήραν τη νίκη και το ζητούμενο, που δεν ήταν άλλο από την πρόκριση που τους κρατά ζωντανούς στη διεκδίκηση του εισιτηρίου, που οδηγεί στην Ευρώπη, μέσω του θεσμού.  

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό ξεκίνημα στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν από νωρίς με το γκολ του Κύπριου άσου, ο οποίος με ωραίο πλασέ εντός περιοχής του Απόλλωνα, άνοιξε το σκορ. Η ισοφάριση για την ομάδα της Λεμεσού, ήρθε στο 47' όταν ο Πίττας με ένα ωραίο σουτ εντός της περιοχής των γαλαζοκιτρίνων, σημάδεψε το δοκάρι, ωστόσο η μπάλα στη συνέχεια χτύπησε στο πόδι του Σιέλη, ο οποίος άθελα του πέτυχε αυτογκόλ για την ομάδα του και το παιχνίδι στα ίσα.  Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που είχε περισσότερο κατοχή, αφού ο ΑΠΟΕΛ δυσκολευόταν πολύ να κρατήσει μπάλα.

Στο 78’ μετά από συνεργασία Εφραίμ και Ζαχίντ, ο δεύτερος με συρτό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δημητρίου και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: