Νέα πυρά Τορναρίτη-«Αν αυτό δεν είναι χειραγώγηση αγώνα τότε ποιο είναι;»

Έντονη ανάρτηση από τον Χριστόφορο Τορναρίτη, για το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ του Ολυμπιακού στο 90ο λεπτό του αγώνα με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, για χέρι που έκανε ο Μουλαζίμης.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Τορναρίτης, αναφέρει, «Τιμόθεος Χριστοφη στο VAR. Ειδοποιά στο 50’  για χέρι πέναλτι! Στο 90 χέρι του Μουλαζίμη το καταπίνει αναγκάζοντας τον εκφωνητή́ και όσους παρακολουθούσαν να αντιληφθούν το έγκλημα. Αυτά́ συμβαίνουν ζωντανά́ στην τηλεόραση».

Ο κ. Τορναρίτης, διερωτάται, «αν αυτό δεν είναι χειραγώγηση αγώνα  – στημένο παιγνίδι τότε ποιο είναι με βάση τον ποινικό κώδικα; Το έγκλημα διαπράχθηκε μέσα σε ένα VAN παρουσία 4- 5 ατόμων ζωντανά στην τηλεόραση. Θα πρέπει η αστυνομία να διατάξει αυτεπάγγελτα έρευνα».

Καταλήγοντας, θέτει το ερώτημα ποιος διόρισε τους διαιτητές και το VAR και συνεχίζει λέγοντας «τι είπαν μεταξύ τους στο πρώτο πέναλτι χέρι που έδωσαν εις βάρος του Ολυμπιακού και τι είπαν στο δεύτερο που δεν έδωσαν υπέρ του Ολυμπιακού. Μόνο ένας τυφλός δεν μπορεί να βλέπει τι γίνεται».