Η απάντηση της Ανόρθωσης για τον τραυματισμό του Οκριασβίλι και για την αποχώρηση

Ξεκαθαρίζει τα πράγματα για τον τραυματισμό του Τορνίκε Οκριασβίλι η Ανόρθωση, η οποία παραθέτει ημερομηνίες και στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή, ενώ την ίδια ώρα το ξεκόβει για το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, «ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σε αγώνα της εθνικής Γεωργίας στις 12-11-2020 αλλά συνέχιζε να προπονείται με την εθνική του ομάδα χωρίς να αγωνιστεί στους δυο αγώνες που ακολούθησαν.

Με την επιστροφή του στην Κύπρο υποβλήθηκε σε εξέταση MRI (20/11) που ανέδειξε ρωγμώδες κάταγμα με έντονο οστικό οίδημα στην κνήμη του δεξιού γόνατος. Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για αποχή του για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

Παραμονές του αγώνα με τον Απόλλωνα (3/1) ο ποδοσφαιριστής μπόρεσε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και ενώ αρχικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και αποκλείστηκε.

Ο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκε σε νέο MRI (19/1), που ανέδειξε πως το τραύμα έχει σε μεγάλο βαθμό επουλωθεί και η επανένταξή του στις προπονήσεις πλησιάζει. Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη (20/1), ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο και αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Το χρονικό διάστημα της πλήρους αποκατάστασής του υπολογίζεται στις δυο εβδομάδες».

Σημειώνει ότι σε επικοινωνία που είχε με τον προπονητή και τη διοίκηση τις προηγούμενες μέρες, ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να επιστρέψει το συντομότερο και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στις υποχρεώσεις της τονίζοντας πως νιώθει πολύ καλύτερα.