H αποχώρηση Βακουφτσή από ΑΠΟΕΛ και η μεταγραφή στην Ομόνοια-«Δεν ήμουν ψεύτικος»

Για την αποχώρηση του από τον ΑΠΟΕΛ και τη μεταγραφή του στην Ομόνοια, κλήθηκε να αναφερθεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Βακουφτσής, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0

«Η αλήθεια πάντα προσπαθούσα να είμαι ο εαυτός μου. Αυτό και να αγάπησε ο κόσμος, δεν ήμουν ποτέ ψεύτικος, έκανα αυτά που έκανα και δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος αλλά ποτέ δεν κορόιδεψα, και ίσως αυτό να εκτίμησε ο κόσμος και με αγάπησε. Ξέρω; Τί να πω;».

Για την αποχώρηση του από τον ΑΠΟΕΛ με προορισμό την Ομόνοια ο Ελλαδίτης είπε «είχε τελειώσει η ιστορία για εμένα, προσπάθειες ανανέωσης αλλά δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις με την τότε διοίκηση. Είχε μπει τελεία τότε και δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω, όχι ότι δεν το ήθελα. Απλά υπήρχαν πολλά προβλήματα και δεν υπήρχε η διάθεση να βρεθεί η λύση. Κυρίως από άλλους και το ξέρουν αυτοί που πρέπει. Ήταν και το οικονομικό, δεν πληρωνόμουν για αρκετό καιρό και έληγε και το συμβόλαιο και δεν υπήρχε διάθεση ανανέωσης. Όταν μπαίνει μια τελεία προσπαθείς να βρει τι είναι το καλύτερο για εσένα. Τώρα κατά πόσο μπορεί να γίνει αποδεκτό που πήγα στην Ομόνοια είναι η άποψη του καθενός. Κρατάω και με τις δύο ομάδες πολύ καλές σχέσεις, άσχετα με αυτά που γνωρίζει ο κόσμος. Κράτησα φιλίες και μετέπειτα. Μετά σαν επαγγελματίας βάζεις κάτω τις προτάσεις και επιλέγεις την καλύτερη. Σίγουρα για τους ΑΠΟΕΛίστες δεν ήταν καλό, αλλά εγώ σαν ξένος δεν μπορούσα να το καταλάβω αυτό, κοιτούσα το καλύτερο για εμένα. Πάντα ένας παίκτης ζυγίζει τα οικονομικά και το μέγεθος της ομάδας. Αγαπάω την Κύπρο και έλεγα πάντα στους φίλους μου πως εάν θα ζούσα κάπου μόνιμα εκτός από τα Τρίκαλα θα ήταν η Κύπρος. Πραγματικά το λέω από την καρδιά μου».