Χείμαρρος ο Τορναρίτης: Το πρωτάθλημα δεν παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους

«Παλεύω μόνος μου με Θεούς και δαίμονες, σε ένα πρωτάθλημα που όπως όλοι καταλαβαίνετε δεν παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους», αναφέρει σε μακροσκελή ανάρτηση του ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης.

Την ίδια ώρα, ο διοικητικός ηγέτης των μαυροπαρασίνων, κάνει λόγο για εγκληματίες, λαμόγια και αναφέρεται σε εντολές ανώτερων, οι οποίες διαμορφώνουν το σκηνικό στο πρωτάθλημα.

Στην ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χριστόφορος Τορανρίτης έγραψε ότι «έχω ταυτίσει τα τελευταία 3 χρόνια το κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μου με τον Ολυμπιακό. Παλεύω μόνος μου με Θεούς και δαίμονες σε ένα πρωτάθλημα που όπως όλοι καταλαβαίνετε δεν παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους !! Μέχρι τα 44 χρόνια της ζωής μου υπήρξα ατίθασος και αλήτης κάτι που με βοήθησε στο παρελθόν να μπορώ να αντιμετωπίζω όλες της πάστες ανθρώπων !! Από φονιάδες - εγκληματίες - λαμόγια - κακεντρεχής πολιτικούς, αλήτες και ότι άλλο δεν μπορεί να φανταστεί ένα απλό ανθρώπινο μυαλό.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, σημειώνει πως «κάνοντας ολοκληρωτική στροφή στη ζωή μου μακριά από όλους τους εθισμούς , την αλητεία, την κακία και την ζήλεια δυστυχώς η παρουσία μου σε ένα «τέτοιο» πρωτάθλημα έχει παρεξηγηθεί από τους συντελεστές αυτού του θεάτρου του παραλόγου. Κάθε εβδομάδα χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και κάτω από εντολές ανώτερων διαμορφώνουν το σκηνικό ανάλογα με τα προσωπικά τους συμφέροντα πολτοποιώντας ανθρώπους , κόπους , μόχθους και συνειδήσεις.

Μια κοινωνία να κοιτάζει από μακριά σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα, αφού το ποδόσφαιρο είναι η ίδια η κοινωνία σε μικρογραφία κυριευμένη από τους ίδιους ανθρώπινους συντελεστές. Συντελεστές που έχουν και όνομα και επίθετο και ζουν και απολαμβάνουν ανάμεσα μας τον πόνο και την λύπη που σκορπούν διάπλατα μέσα στα σωθικά μας».

Καταλυτικά, ο Χριστόφορος Τορναρίτης τονίζει ότι «ένα πράγμα θα τους πω: Κάπου θα σκοντάψουνε και αν είμαι τυχερός θα τους δω γιατί στη ζωή ότι δίνεις παίρνεις...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: